Mik a tuneteid?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Egy kis “statisztikat” szeretnek vegezni, hogy kinek mikor kezdodtek a tunetei legfokepp a hanyinger/hanyas erdekelne.

Kerlek akkor is ird le, ha Neked nem volt!

Iszonyatosan rettegek a hanyastol fobiam van. Ma vagyok 6 het 2 napos eddig szerencsere elkerult de minden egyes nap a gondolatatol is rosszul vagyok :(

Pedig mar van egy kislanyom vele szerencsere megusztam.

Koszonom!

2023. jan. 3. 20:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Második gyerekkel vagyok terhes, egyikkel sem volt hányingerem, nem hánytam.

Simán lehet, hogy Te is megúszod

2023. jan. 3. 20:41
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia van masféléves a fiam 22 khm vagyok a kisfiammal kb 1x hánytam a babával 3x.nem feltétlen fogsz hányni :)

Nekem más tünetem nincs csak a front érzekenység fejfájás néha derékfájás

2023. jan. 3. 20:42
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Hányás fobias kolléga, Üdv a klubban. Mindkét terhességemnél elkezdődött már a pozitív teszt környékén, de el is múlt a 9. héten. Nagyon rossz hányó vagyok, valószínűleg ezért is félek tőle az átlagnál jobban, húsz éve nem hánytam, a terhességem alatt sem szerencsére. Viszont az első terhességemnél egy állandó enyhe-mérsékelt hányingerem volt, a másodiknál meg hullámokban jött és öklendezesig fajult néha.

Túlélhető volt, nekem más mint a "rettegett" hányós betegségek.

2023. jan. 3. 20:49
 4/16 A kérdező kommentje:

Koszi eddig jok vagyunk :)

Mar tenyleg betegesen rettegek tole. Dolgozom meg nem szeretnem elmondani a fonokeimnek. Viszont ha hanynek a munkahelyen, ami nalam sirasba torkollik az kellemetlen lenne 😂

2023. jan. 3. 20:55
 5/16 anonim ***** válasza:
76%
10 hetes vagyok, már az esedékes mensi napján émelyegtem, 5+3 hetes kor óta hányok. Volt, hogy este 10tol hajnali 3ig hánytam, volt, hogy egy egész délelőtt. Most egy hete kb màr van pár olyan nap, amikor enyhén émelygek, de nem hányok, tudok enni is, következő nap viszont megint kemény. Ezen a héten kezdtem szédulni. Ezeken kívül fáradtság, fáradékonyság, fejfájás, mellfeszülés.
2023. jan. 3. 21:02
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Hál’ Istennek engem is elkerült a hányás, egyszer-egyszer az elején (5-8. hét között) émelyegtem a buszon munkába menet, de az “nem terhesen” is megesik nálam.

Azóta meg már 34 hetes vagyok.

2023. jan. 3. 21:02
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a 8. héttől hánytam, de már a 6. héten kezdődött a hányinger. És a hányinger annyira rossz volt, hogy örültem a hanyasnak, igaz nem sokáig, mert hamar kezdődött elölről. Ha lesz vészes terhességi hanyasod nagyon hamar elmúlik a fobiad, sokkal rosszabb annál, minthogy a fobiain kattoghasson az ember.
2023. jan. 3. 21:16
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Harmadik babát várom és egyszer sem hánytam. Lutri, hogy kinek mit dob a gép! Kitartást és jó egészséget kívánok!
2023. jan. 3. 22:02
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 12.hét első napján kezdődött és majdnem 4 hónapig tartott a napi 4-5-6 hányás. Első baba, februárban fog megszületni.
2023. jan. 3. 22:49
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
2 terhességem volt és egyszer sem hánytam.
2023. jan. 3. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!