Mik a tuneteid?
Sziasztok,
Egy kis “statisztikat” szeretnek vegezni, hogy kinek mikor kezdodtek a tunetei legfokepp a hanyinger/hanyas erdekelne.
Kerlek akkor is ird le, ha Neked nem volt!
Iszonyatosan rettegek a hanyastol fobiam van. Ma vagyok 6 het 2 napos eddig szerencsere elkerult de minden egyes nap a gondolatatol is rosszul vagyok :(
Pedig mar van egy kislanyom vele szerencsere megusztam.
Koszonom!

Második gyerekkel vagyok terhes, egyikkel sem volt hányingerem, nem hánytam.
Simán lehet, hogy Te is megúszod

Szia van masféléves a fiam 22 khm vagyok a kisfiammal kb 1x hánytam a babával 3x.nem feltétlen fogsz hányni :)
Nekem más tünetem nincs csak a front érzekenység fejfájás néha derékfájás

Hányás fobias kolléga, Üdv a klubban. Mindkét terhességemnél elkezdődött már a pozitív teszt környékén, de el is múlt a 9. héten. Nagyon rossz hányó vagyok, valószínűleg ezért is félek tőle az átlagnál jobban, húsz éve nem hánytam, a terhességem alatt sem szerencsére. Viszont az első terhességemnél egy állandó enyhe-mérsékelt hányingerem volt, a másodiknál meg hullámokban jött és öklendezesig fajult néha.
Túlélhető volt, nekem más mint a "rettegett" hányós betegségek.
Koszi eddig jok vagyunk :)
Mar tenyleg betegesen rettegek tole. Dolgozom meg nem szeretnem elmondani a fonokeimnek. Viszont ha hanynek a munkahelyen, ami nalam sirasba torkollik az kellemetlen lenne 😂

Hál’ Istennek engem is elkerült a hányás, egyszer-egyszer az elején (5-8. hét között) émelyegtem a buszon munkába menet, de az “nem terhesen” is megesik nálam.
Azóta meg már 34 hetes vagyok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!