Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, aki barnázott 1....

Van olyan, aki barnázott 1. trimeszterben, mégis sikeresen kihordta a babáját?

Figyelt kérdés
Pár barna foltot vettem észre az alsóneműmön tegnap, de ma az ultrahangon a doki sajnos nem tudta megállapítani a vérzés forrását. Menzesz szerint 7 hetes vagyok, az embrió mérete szerint viszont csak 6. Viszont volt szívhang, ami jó. A barnázás már elmúlt, a doki szerint elég gyakori és nincs vele teendő, pihenjek, tilos a szex. 1 hét múlva kontroll. Járt bárki hasonló cipőben?
2023. jan. 3. 18:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
❤️ köszönöm, nagyon kedves vagy. Neked is a legjobbakat kívánom a babáddal :)
2023. jan. 3. 22:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia.

A betöltött 6. héten mentem elsőnek orvoshoz. Aznap reggel volt egy nagy barna folt a bugyimon. Az orvosnak mondtam, teljesen pánikba estem. Kaptam progit. Egyébként akkor egy 18mm petezsákom volt szikhólyaggal. Utána még 1 hétig barnáztam. Sírtam, hogy tuti nem marad velünk (2 éve már volt egy vetélésem, azóta nem sikerült teherbe esnem szóval extra nagy volt a félelem). 7 hét 3 naposan mentem ismét, akkor már 1 cm-es volt a babám szívhanggal. 7 hét 1 naposnak hozott a gép. Most 2 héttel később 9 hét 1 naposnak mértek 2,5cm-el.

A barnázásnak azóta nyoma sincs. Nem szünt meg csak a progi kúp használata után 1 héttel, nem tudom az volt-e a baj. Semmi okot nem látott ahonnan vérezhettem volna.

Igaz én még nem szültem, és tudom még bármi lehet, de eddig úgy néz ki a barnázás ellenére is egészséges lesz a terhességem. Bízz a babádban. Én csak most kezdtem el. Ha az elején is biztam volna benne annyi stressztől megkíméltem volna magam.

Sok sikert! Probléma mentes terhességet ❤️

2023. jan. 4. 19:06
 13/16 A kérdező kommentje:
Megkönnyeztem az üzeneted. Köszönöm ❤️ a legjobbakat nektek!!
2023. jan. 4. 19:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia.

#12-es válaszoló vagyok. Holnap mész elvileg kontrollra. Remélem minden rendben azóta!

Ha van fejlemény mindenképpen írj. :)

2023. jan. 9. 17:08
 15/16 A kérdező kommentje:

Szia! Nagyon aranyos vagy, hogy érdeklődtél.

Sajnos nem tudok jó hírekkel szolgálni. A eheti ultrahangon sajnos nemcsak hogy nem nőtt az embrió, de már szívhangot sem talált a doki. Valószínűleg 6. héten megállt a fejlődésben. (Most már majdnem 9 hetes lennék). Most még egy hétig várunk, akkor újra megultrahangoz, de nagy eséllyel addig megindul a vetélés.

Mondanom sem kell, darabokra törtünk, hiszen nagyon vártuk. De valamiért ennek most nem így kellett lennie. Viszont életem legboldogabb 6 hete volt, amíg tartott. ❤️

Remélem, hogy veletek minden rendben, és tényleg köszönöm, hogy írtál, jólesik. :)

2023. jan. 12. 21:02
 16/16 anonim ***** válasza:

#12-es válaszoló vagyok.

Őszintén sajnálom. Tudom mit érzel, keresztül mentem ezen.

Hidd el, ha túl leszel ezen új erőre kapsz. Nem szabad feladni!

Gyors fizikai és lelki gyógyulást neked.

2023. jan. 14. 15:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!