Van olyan, aki barnázott 1. trimeszterben, mégis sikeresen kihordta a babáját?
Szia.
A betöltött 6. héten mentem elsőnek orvoshoz. Aznap reggel volt egy nagy barna folt a bugyimon. Az orvosnak mondtam, teljesen pánikba estem. Kaptam progit. Egyébként akkor egy 18mm petezsákom volt szikhólyaggal. Utána még 1 hétig barnáztam. Sírtam, hogy tuti nem marad velünk (2 éve már volt egy vetélésem, azóta nem sikerült teherbe esnem szóval extra nagy volt a félelem). 7 hét 3 naposan mentem ismét, akkor már 1 cm-es volt a babám szívhanggal. 7 hét 1 naposnak hozott a gép. Most 2 héttel később 9 hét 1 naposnak mértek 2,5cm-el.
A barnázásnak azóta nyoma sincs. Nem szünt meg csak a progi kúp használata után 1 héttel, nem tudom az volt-e a baj. Semmi okot nem látott ahonnan vérezhettem volna.
Igaz én még nem szültem, és tudom még bármi lehet, de eddig úgy néz ki a barnázás ellenére is egészséges lesz a terhességem. Bízz a babádban. Én csak most kezdtem el. Ha az elején is biztam volna benne annyi stressztől megkíméltem volna magam.
Sok sikert! Probléma mentes terhességet ❤️
Szia.
#12-es válaszoló vagyok. Holnap mész elvileg kontrollra. Remélem minden rendben azóta!
Ha van fejlemény mindenképpen írj. :)
Szia! Nagyon aranyos vagy, hogy érdeklődtél.
Sajnos nem tudok jó hírekkel szolgálni. A eheti ultrahangon sajnos nemcsak hogy nem nőtt az embrió, de már szívhangot sem talált a doki. Valószínűleg 6. héten megállt a fejlődésben. (Most már majdnem 9 hetes lennék). Most még egy hétig várunk, akkor újra megultrahangoz, de nagy eséllyel addig megindul a vetélés.
Mondanom sem kell, darabokra törtünk, hiszen nagyon vártuk. De valamiért ennek most nem így kellett lennie. Viszont életem legboldogabb 6 hete volt, amíg tartott. ❤️
Remélem, hogy veletek minden rendben, és tényleg köszönöm, hogy írtál, jólesik. :)
#12-es válaszoló vagyok.
Őszintén sajnálom. Tudom mit érzel, keresztül mentem ezen.
Hidd el, ha túl leszel ezen új erőre kapsz. Nem szabad feladni!
Gyors fizikai és lelki gyógyulást neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!