Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, aki barnázott 1....

Van olyan, aki barnázott 1. trimeszterben, mégis sikeresen kihordta a babáját?

Figyelt kérdés
Pár barna foltot vettem észre az alsóneműmön tegnap, de ma az ultrahangon a doki sajnos nem tudta megállapítani a vérzés forrását. Menzesz szerint 7 hetes vagyok, az embrió mérete szerint viszont csak 6. Viszont volt szívhang, ami jó. A barnázás már elmúlt, a doki szerint elég gyakori és nincs vele teendő, pihenjek, tilos a szex. 1 hét múlva kontroll. Járt bárki hasonló cipőben?
2023. jan. 3. 18:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem barnáztam, hanem véreztem. Nem kicsit, nagyon.

7x a 17.hétig.

2023. jan. 3. 18:20
 2/16 A kérdező kommentje:
Jézusom, szörnyű lehetett... és kiderült az oka? Írnál róla kicsit bővebben?
2023. jan. 3. 18:24
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Sosem derült ki.

A legdurvább az volt, mikor pisilés után felálltam és úgy folyt a vér, kb 2mp alatt a zoknimba tocsogott.

Random jött. Ha pihentem, ha nem. Se hematómát, se semmit nem láttak, honnan vérezhetek. Minden alkalommal rohantam az ügyeletre. Pár alkalom után már úgy fogadtak, hogs megint maga?! 😅

Aztán a 17.hét után elmúlt. Onnan szülésig pedig a görcsökkel, derékfájással szenvedtem 😅

Szóval aki nekem azt mondja, a terhesség aldott állapot, meg a legszebb ami törtenhet az emberrel, azt pofán röhögöm 😅

Egyébként már 15 hónapos a kisasszony.

1#

2023. jan. 3. 18:32
 4/16 A kérdező kommentje:
Nagyon durva sztori. Örülök, hogy végül jól végződött, gratulálok a kislányodhoz :)
2023. jan. 3. 18:35
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia először 6hetesen tapasztaltam, aztán 12,majd 14 hetesen is. Nekem a méhlepény mélyen tapadó volt, elérte a méhszájat. Akár hányszor mentem vele orboshoz,soha nem láttak bajt, a baba jól volt. Azóta már 32 hetes vagyok
2023. jan. 3. 18:39
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
De azért érdemes megnézetni progeszteron hiány is lehet.
2023. jan. 3. 18:39
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én kb. 14. Hétig barnáztam, nem tudni mitől, progeszterint végig kellett szednem. Most 6 hetes a pici
2023. jan. 3. 19:12
 8/16 anonim ***** válasza:
75%

Én egyszer nagyon véreztem, annak rögtön látták az okát: hematóma. A terhességre nem volt hatással.

Most voltál először orvosnál? Írod, hogy 7 hetes lennél menstruáció szerint, 6 hetes a terhességed. Mikor teszteltél először pozitívat? Lehetett később a peteérésed?

2023. jan. 3. 19:24
 9/16 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

8 nap késésnél teszteltem először, mert addig nem jutott eszembe, hogy meg kellett volna már jönnie. 28-32 napos ciklusaim vannak, szóval akár lehetett később is a peteérés, de nem figyeltem ultrahanggal vagy lh-teszttel, úgyhogy semmi nem biztos.

2023. jan. 3. 19:37
 10/16 anonim ***** válasza:
Èn is barnàztam màsfèl napig 6hetes terhesen.Kaptam rà progit.Majd kèsőbb az uh làttàk,hogy hematòmàm volt.Aztàn meg kissè lapos petezsàk.Azòta 32hetes kismama vagyok.Teljesen rendben fejlődik,bìzom hogy a kèsőbbiekben is minden rendben lesz a kicsikèmmel.🙏❤Kìvànom,hogy minden rendben legyen veletek is.
2023. jan. 3. 20:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!