Van olyan, aki barnázott 1. trimeszterben, mégis sikeresen kihordta a babáját?
Nem barnáztam, hanem véreztem. Nem kicsit, nagyon.
7x a 17.hétig.
Sosem derült ki.
A legdurvább az volt, mikor pisilés után felálltam és úgy folyt a vér, kb 2mp alatt a zoknimba tocsogott.
Random jött. Ha pihentem, ha nem. Se hematómát, se semmit nem láttak, honnan vérezhetek. Minden alkalommal rohantam az ügyeletre. Pár alkalom után már úgy fogadtak, hogs megint maga?! 😅
Aztán a 17.hét után elmúlt. Onnan szülésig pedig a görcsökkel, derékfájással szenvedtem 😅
Szóval aki nekem azt mondja, a terhesség aldott állapot, meg a legszebb ami törtenhet az emberrel, azt pofán röhögöm 😅
Egyébként már 15 hónapos a kisasszony.
1#
Én egyszer nagyon véreztem, annak rögtön látták az okát: hematóma. A terhességre nem volt hatással.
Most voltál először orvosnál? Írod, hogy 7 hetes lennél menstruáció szerint, 6 hetes a terhességed. Mikor teszteltél először pozitívat? Lehetett később a peteérésed?
Köszi az eddigi válaszokat!
8 nap késésnél teszteltem először, mert addig nem jutott eszembe, hogy meg kellett volna már jönnie. 28-32 napos ciklusaim vannak, szóval akár lehetett később is a peteérés, de nem figyeltem ultrahanggal vagy lh-teszttel, úgyhogy semmi nem biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!