7,9 éhgyomri vércukor. Nem itattak cukros vizet, mire számíthatok?
Nagyon meg vagyok ijedve. Túlsúlyos vagyok. Azt mondták reggelizzek, másfél óra múlva mérnek még egyszer.
Mi fog következni? Nagyon féltem a kisbabám. Valaki volt hasonló helyzetben?

9.2 volt befektettek a kórházba diétáznom kellett 6x vrttrk vért majd hazküldtek hogy minden oké diétázzak..
Na hát én nem hagytam ezt így és inkább bejelentkeztem a diabetológiára nagy szerencsémre..
Ha nem foglalkozok vele jobban akkor valószínű a babám beteg is lehetne ugyanis a végén már 4 x szúrtam magam inzulinnal szigorú diéta mellett .

Diétás étkezés után 1 órával mértünk 7,5 mmol-t.
A diabetológiara megyek, egy ottani szakértő aki oktatja a kismamákat, holnap mindent elmagyaráz,fel világosít.
Remélem ez még diétával tartható állapot lesz... Nekem csak a baba egészsége a legfontosabb.

2.5 órával étkezés után 5,3.
Igen, jelentkezek csoportokba. Már egy kicsit jobban vagyok, nagy segítség, hogy támaszom a férjem. Holnap ő is be jön velem az "oktatásra".
Azt mondják, hogy nem jelent veszélyt a babámra, de nem tudom, hogy ezt most nyugtatásképp mondják nekem, vagy tényleg elhihetem...
Minden estere már ma elkezdtem a diétát.
Köszönöm szépen mindenkinek!

Írtam ki egy kérdést is ezzel kapcsolatban. Meg néztem a laborom az EESZT felületén ahol azt írja, hogy éhgyomri értékem vérből 4,6. Reggeli után 1.5 órával 6,3. Szerintetek??
Én már nem tudom mit csináljak.

Ujjbegyes méréssel 7,9
Vérből 4,6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!