Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek a mai világban...

Szerintetek a mai világban hány évesen nem ciki gyereket szülni vagy túl korai?

Figyelt kérdés

szerintem 23 év alatt ha szül valaki az nagyon meggondolatlan, és nézek egy nagyot hogy már 21 évesen valakinek gyereke van?

Mondom a mai világban, nem az ami 20-30 éve volt.

2023. jan. 1. 20:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Olyan sok dologtól függ az, hogy ki mikor vállal gyereket, hogy szerintem itt nincs ciki vagy nem ciki. Mindenkinek magának kell ezt eldönteni. Nekem pl fontos volt, hogy befejezzem a phdt, utána pedig dolgozzak pár évet, hogy stabil munkahelyem legyen, és legyen hova vissza is menni. Ezért 35 èves leszek mikor idén megszületik a kislányunk. Nem érzem, hogy lemaradtam volna, mert nem huszonévesen szülök. Szerencsére problémamentes a terhességem, és már a babatervezés előtt is figyeltem az egészséges életmódra, sportoltam, tartottam a súlyom, jól ettem. Megkockáztatom, hogy huszonévesen lehet nem lettem volna ennyire tudatos.
2023. jan. 2. 15:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Én ha visszatekerhetném az időt, szülnék a 20as éveim elején. Szerintem sokkal nagyobb baj, ha 30 után vállal valaki gyereket. 26 évesen szültem 2009ben. Akkor 30 felett szülni veszélyes volt már.... Ma már 40esek szülnek. Elöregszünk. Az orvos pedig azt mondja, hogy kitolódott. Most már ok.

Most amúgy a 3. Babámat várom 40 évesen. Meglepetés volt, remélem minden rendben lesz vele. De jó lenne, ha a fiatalok nem a karriert helyeznék előre a listán. Kollegáim között is azt látom, hogy élvezik 30 évesen a szabad életet, eszük ágában sincs gyereket vállalni még. Ez szörnyű.

2023. jan. 4. 16:59
 13/13 anonim ***** válasza:
De jó, hogy léteznek még ilyen felfogású emberek! 🙏🏻
2023. jan. 4. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!