Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vérzés korai terhesseg elején?

Vérzés korai terhesseg elején?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Volt olyan aki vérzett terhesseg elején? Szombat óta barnazok voltam dokinál tnap barnazassal nem találja honnan jön azt mondta minden rendben van. Haza jöttünk azóta élénk piros vér jön belőlem görcs nélkül. Lehet e vetélés vagy ahogy ő momdta lehet egy erős menszesz lett volna ez és részben le válik a mehnyalkahartyam . Hétfőn is voltam dokinál. Csatolom a 2 leletet .
2022. dec. 22. 19:08
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
2022. dec. 22. 19:10
 2/29 anonim ***** válasza:
43%

Nekem sajna nem tölti be a képet.

Mikor kellett volna megjönnie? Mikor teszteltél pozitívat?

2022. dec. 22. 19:56
 3/29 A kérdező kommentje:
Mar 10 napja . Szombaton utoljára hogy van e valaki meg ott és akkor full pozi volt
2022. dec. 22. 19:58
 4/29 A kérdező kommentje:
2022. dec. 22. 20:00
 5/29 A kérdező kommentje:
Ez a link se jó úgy látom
2022. dec. 22. 20:01
 6/29 anonim ***** válasza:
70%

Sajna nem jó a link .

Igazából lehet csak kémiai volt és vérzéssel "távozott " is ami elkezdődött

2022. dec. 22. 20:02
 7/29 A kérdező kommentje:
Az egyik leleten(hétfői) mar van egy 3x3x3 mm petezsak . A tegnapi leletemen ludtojas nagyságú grav 16mm endometrium benne petezsak
2022. dec. 22. 20:03
 8/29 anonim ***** válasza:
83%

Ha élénken vérzel, és az orvos nem látott semmi eredetét a korábbi barnázásnak, akkor ez sajnos vetélésnek tűnik.

Egy magyarázat lehetne még, hogy kifakadt egy hematóma, de ha ma nem látta az orvos, azt kizárhatjuk.

Az orvos terhességet látott? Nem adott progeszteront?

2022. dec. 22. 20:05
 9/29 A kérdező kommentje:
Annyit mondott első vizsgálaton hogy van 3 pötty abból az egyik terhesseg meg is találta jó magason tapadt meg akkor latta a 3x3x3mm petezsakot. Tnap pedig azt mondta h ott van a sárga test is a petezsak is nem lát semmi olyat. Gyógyszert pedig nem írt azzal a kijelentésével h had kuzdjon q szervezetem egy kicsit .
2022. dec. 22. 20:10
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

"Gyógyszert pedig nem írt azzal a kijelentésével h had kuzdjon q szervezetem egy kicsit"

Ja, de kedves! Végül is valakinél a progeszteronpótlás megmentené az embriót, de hadd küzdjön.

Ilyen orvoshoz sem járnék. Látható terhességnél, barnázás mellett egy normális orvos felírt volna progeszteront, még akkor is, ha nem segít már.

2022. dec. 22. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!