Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vérzés korai terhesseg elején?

Vérzés korai terhesseg elején?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Volt olyan aki vérzett terhesseg elején? Szombat óta barnazok voltam dokinál tnap barnazassal nem találja honnan jön azt mondta minden rendben van. Haza jöttünk azóta élénk piros vér jön belőlem görcs nélkül. Lehet e vetélés vagy ahogy ő momdta lehet egy erős menszesz lett volna ez és részben le válik a mehnyalkahartyam . Hétfőn is voltam dokinál. Csatolom a 2 leletet .
2022. dec. 22. 19:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
45%
3x3 mm petezsák? Az emberek jelentős része ilyen korai szakaszban még a terhességéről sem tud. Az más kérdés, hogy vannak kényszeresek, akik mindenféle extra korai teszttel halvány pozitívat tesztelnek, aztán rohannak a dokihoz, aki hát jobb híján rájuk b@sz egy 3 mm petezsákról szóló leletet. Olyan korai vetélésed van valószínűleg, hogy az kvázi még vetélésnek sem nevezhető, ezt hívjak a köznyelvben kémiainak. A tanulópénz a történetben számodra az, hogy felejtsd el a tesztelgetést, hacsak nem 7 napja késik a menstruációd. Bocs, ha nem ezt akartad hallani.
2022. dec. 22. 22:56
 22/29 A kérdező kommentje:
11 napja késik a meszeszem ami napra pontos volt mindig
2022. dec. 23. 08:18
 23/29 A kérdező kommentje:
És hozzá teszem nem korai teszt volt.
2022. dec. 23. 08:19
 24/29 A kérdező kommentje:
Jah és van már egy 8eves lányom és azzal a terhesegemmel semmi gondom nem volt azért vagyok most ilyen kétségek közt.
2022. dec. 23. 08:21
 25/29 anonim ***** válasza:
Voltal orvosnál?
2022. dec. 23. 13:05
 26/29 A kérdező kommentje:
Elind a vetélés 😔
2022. dec. 23. 14:13
 27/29 anonim ***** válasza:
Őszintén sajnalom kérdező :(
2022. dec. 23. 14:14
 28/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😔
2022. dec. 23. 14:23
 29/29 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos az előző terhességem pont így távozott. Nekem is ezt mondta az orvos, hogy majd a természet eldönti. Eldöntötte :(

Kívánom, hogy neked minden rendben legyen!

2022. dec. 28. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!