Vérzés korai terhesseg elején?
Élénk piros vérzés nem jelent jot plane nem ha tobb mint 1 napja fenn áll…
Menjetek el orvoshoz ha tudtok meg ma ügyeletre hatha kapnál progreszteront..
sajnalom kérdező :(
Majd ird meg mit mondott a doki ha elmentek
Igazából ha nincs progi hiányod akkor nem szoktak felírni.
Nekem volt 1 vetélésem és utána ahogy terhes lettem én rá is kérdeztem a progira és mondta az orvos hogy nincs értelme Igazából. Ha megakar maradni megmarad...
Az is lehet Igazából hogy korán mentél
Nekem elmaradt mensi után 16.napon látszódott csak valami egyértelműen.
Bízzunk benne hogy neked megmaradt. Ha mégis vetélés volt az sajna úgyis kiderul a következő vizsgálaton.
8-as, sajnos nem zárható ki. Az orvos nem szonográfus, és nálam pl. az utolsó terhességnél a szonográfus azonnal megtalálta a hematómát (illetve hematómákat, mert kétszer is volt) az orvosok (több is) egyszer sem, pedig volt, hogy úgy voltam ott, hogy ömlött belőlem a vér.
Kérdező, irány egy másik orvos és progeszteron nélkül ne gyere el. Illetve emellé vegyél még rutascorbint is, az ilyenkor progeszteron mellé szinte kötelező.
Szia, nekem volt az 5 és 6 héten is vérzés. Az 5 héten csak 1.nap volt egy kevés vérzés, másnap a nodoki nem látott semmi, azt mondta minden rendben petezsák már látszódott. 6 héten pont nyaralni mentünk ugyhogy sokat maszkaltunk, az egyik este tuszentesnel elkezdtem verezni nagyon durvan, még nagy vér darabok is jottek ( bocsanat a reszletekert) az ottani korhazba besiettunk, irtak fel velfemet elvileg az verzes csillapito.
(Annyit meg hozza teszek h progit en alapbol hasznaltam mert inszeminációval sikerult a terhesseg). Azon a héten meg verezgettem sokat pihentem. Nem derult ki h mi okbol vereztem, de azota nem volt gond.
Szurkolok h minden rendben legyen nálad is. Viszont progit tenyleg kene feliratnod.
34hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!