Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vérzés korai terhesseg elején?

Vérzés korai terhesseg elején?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Volt olyan aki vérzett terhesseg elején? Szombat óta barnazok voltam dokinál tnap barnazassal nem találja honnan jön azt mondta minden rendben van. Haza jöttünk azóta élénk piros vér jön belőlem görcs nélkül. Lehet e vetélés vagy ahogy ő momdta lehet egy erős menszesz lett volna ez és részben le válik a mehnyalkahartyam . Hétfőn is voltam dokinál. Csatolom a 2 leletet .
2022. dec. 22. 19:08
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Én is több embertől halottam már h azt kaptak. És fizetős doki ráadásul gondoltam hátha többre megyek vele mint egy sztks dokival mert sok jót hallottam róla. De hat nem nagyon
2022. dec. 22. 20:17
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Élénk piros vérzés nem jelent jot plane nem ha tobb mint 1 napja fenn áll…

Menjetek el orvoshoz ha tudtok meg ma ügyeletre hatha kapnál progreszteront..

sajnalom kérdező :(

Majd ird meg mit mondott a doki ha elmentek

2022. dec. 22. 20:20
 13/29 anonim ***** válasza:
47%

Igazából ha nincs progi hiányod akkor nem szoktak felírni.

Nekem volt 1 vetélésem és utána ahogy terhes lettem én rá is kérdeztem a progira és mondta az orvos hogy nincs értelme Igazából. Ha megakar maradni megmarad...

Az is lehet Igazából hogy korán mentél

Nekem elmaradt mensi után 16.napon látszódott csak valami egyértelműen.

Bízzunk benne hogy neked megmaradt. Ha mégis vetélés volt az sajna úgyis kiderul a következő vizsgálaton.

2022. dec. 22. 20:21
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl nem látták, hogy hematomától vérzek, majd csak utána.
2022. dec. 22. 20:36
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

8-as, sajnos nem zárható ki. Az orvos nem szonográfus, és nálam pl. az utolsó terhességnél a szonográfus azonnal megtalálta a hematómát (illetve hematómákat, mert kétszer is volt) az orvosok (több is) egyszer sem, pedig volt, hogy úgy voltam ott, hogy ömlött belőlem a vér.

Kérdező, irány egy másik orvos és progeszteron nélkül ne gyere el. Illetve emellé vegyél még rutascorbint is, az ilyenkor progeszteron mellé szinte kötelező.

2022. dec. 22. 20:41
 16/29 A kérdező kommentje:
Jovohet kedden megyek dokihoz. Addig fekvés plusz magnézium. Nem tudom hogy van e mert vérvételem nem volt ezzel kapcsolatban. Ha esetleg elmenne annak meg volt az oka . De ha így van mindenképp kérek egy vervetelt a dokimtol hogy megnezzuk mindem rendben van e velem és utána bele kezdeni ismét.
2022. dec. 22. 20:43
 17/29 A kérdező kommentje:
Lehet holnap meglatogatom a klinikat mert borzasztó ilyen kétségek közt lenni
2022. dec. 22. 20:47
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne várj keddig, az már lehet, hogy késő.
2022. dec. 22. 21:20
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nekem volt az 5 és 6 héten is vérzés. Az 5 héten csak 1.nap volt egy kevés vérzés, másnap a nodoki nem látott semmi, azt mondta minden rendben petezsák már látszódott. 6 héten pont nyaralni mentünk ugyhogy sokat maszkaltunk, az egyik este tuszentesnel elkezdtem verezni nagyon durvan, még nagy vér darabok is jottek ( bocsanat a reszletekert) az ottani korhazba besiettunk, irtak fel velfemet elvileg az verzes csillapito.

(Annyit meg hozza teszek h progit en alapbol hasznaltam mert inszeminációval sikerult a terhesseg). Azon a héten meg verezgettem sokat pihentem. Nem derult ki h mi okbol vereztem, de azota nem volt gond.

Szurkolok h minden rendben legyen nálad is. Viszont progit tenyleg kene feliratnod.

34hkm

2022. dec. 22. 21:49
 20/29 A kérdező kommentje:
Holnap megyek délelőtt dokihoz. Köszönöm a válaszokat😊
2022. dec. 22. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!