32 hetesen már késő babamozira menni? Aki ekkor volt kb. az milyen képet kapott?
Figyelt kérdés
2022. dec. 31. 08:53
2/9 anonim válasza:
Hát, nagyon határeset. Ilyenkor kevés már a hely, nem biztos, hogy jól. Látszik
3/9 anonim válasza:
31 hetesen voltunk a 3. UH-n, ahol a szonográfus először 4D képeket csinált, de már nem látszott szépen sajnos. Egy próbát azért megérhet.
4/9 anonim válasza:
Mi voltunk a 14. héten, a 23. héten, január közepén megyünk a 28. héten. Szerintem mindenképp jó a 32. heten is, hiszen tapasztalt szonigráfus végzi, ha nem is a képek miatt, jó ha rá néznek a picire többször.
5/9 anonim válasza:
36 hetesen voltam (tudom, tudom..) de nagyon szép képek lettek, annyi hogy nem fért bele 1 db képbe, de hát na. 😅
6/9 anonim válasza:
Nálunk pl ami van a városban babamozi, ott 24től 30.hétig adnak csak időpontot.
7/9 anonim válasza:
Én kerek betöltött 32.héten voltam, nagyon szép képek lettek!
9/9 anonim válasza:
30 heten voltunk, osszesen 15 kep lett jo, de mar nagyon husi volt a kis arca :D
Mi 3x mentunk vissza, mire ez a 15 kep meglett.
25 , 27, es 30 hetesen.
25 és 27 hetesen a laba keze koldokzsinor minden belelogott.
30 hetesen szep kepek lettek:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!