Nagy baj ha már pár centire kitágultam?
36 hetes terhes vagyok még mindig dolgozom nagyon erős fájásaim vannak az elmúlt néhány napban de csak össze-vissza néha néha tehát nem hinném ,hogy ez már a szülési fájdalom lenne.
Most megyek a kórházba csak hogy mégis megnézzenek.
Arra gondoltam hogy lehet hogy talán már egy kicsit nyitva van a méhszáj, néhány centire.
Akkor vajon mit csináljak hagyjam abba a munkát pihenjek vagy mintha mi sem történne dolgozzam tovább míg nem szülök.

Azt hittem a kérdést olvasva, hogy ez orvos által megállapított tény, hogy ki vagy tágulva.
Nem biztos, hogy ki van...
Majd a kórházban elmondják mit szabad meg mit nem!
Már egy órája várok meg nem hívtak be és vannak előttem 3an
Csak izgulok. De köszönöm

36 hetesen nem baj, ha ki vagy nyìlva. Remèlhetőleg viszont nem kezd el benned turkàlni az orvos, mert az fertőzèsveszèlyes.
Az sem baj, ha màr erős jòslófàjàsaid vannak.

17hetesem már 1 ujjnyira voltam
32hetesen 2 ujjnyira.
Pihenni esélyem nem volt, akkor volt 2 éves a fiam, akivel egyedül voltam egész nap.
39+2n mentem a kórházba, akkor már 1 napnyi fájással, (5percesekkel indultunk el, elöbb felesleges lett volna), akkor voltam 3 ujjnyi.
Igy is kellett oxitocin, na meg még 12óra vajudás.

Hát végül sajnos igen csak torkát bennem az orvos nagyon nagyon fájt nagyon fel kellett nyúlnia.
Remélem semmi bacit nem kaptam el.
Nem vagyok semennyire sem kitágulva.
Vannak mensi görcseim de nem vészes.
Magán vállalkozóként dolgozom mint műkörmös úgy érzem visszaveszek a munkából már nagyon fáradt vagyok.
És még rengeteg dolog lenne amit el kellene végeznem mielőtt megjön a baba.
Először is rendet rakni 😅
Még egy kiságyat fel akarok állítani a földszinten is. Semmi komoly de szeretnék igazán felkészülni hogy amikor már itt van ne kelljen ilyen dolgokkal foglalkoznom.
És akkor tudnék aludni amikor ő is alszik 😁

Fuh, de bunkó és dilettàns orvost fogtàl ki. Sajnàlom. Nem ,,kellett" felnyúlnia, csak ìgy szokta meg. Ès egy vizsgàlatnak nem szabadna fàjnia.
Ennèl jobb szülèsèlmèyt kívànok, remèlem meg tudsz mindent mèg csinàlni, amit terveztèl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!