Lehet méhen kívüli terhesség?
Sziasztok! A legutóbbi menzeszem november 13.-an kezdődött, december 11-én voltunk együtt a párommal,mielőtt most megjött december 27-én, szóval kb két hetet késett. A ciklusom nem teljesen szabályos, általában 29-34 nap közötti, ennyit nem szokott késni.
Múlt héten hétfőn és pénteken csináltam két tesztet, mindkettő negatív lett. Mégis rettegek, hogy esetleg méhen kívüli terhessegrol van szó, a menzeszem színe kicsit sötétebb illetve állagra sűrűbb (de persze ver kinézete van, nem barnás), illetve a bal petevezetekem néha szurkal. Holnap is veszek tesztet, illetve tegnap voltam dokinal, aki kb ki röhögött mondván, hogy van két negatív tesztem, biztos kimutatta volna, ha terhes vagyok… szóval szerintetek sincs okom aggódni?
9
Igen, mondta, hogy megnezi, ha akarom, de aztán hozzátette, hogy a negatív tesztek miatt nem látja értelmet. De lehet, hogy holnap inkább elmegyek egy másik orvoshoz és megnezetem.
Negativ teztjeid vannak és mensizel, nem vagy terhes . Hányan mondjak meg és hány orvos hogy el hidd ?
Keress fel egy pszichológust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!