Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet méhen kívüli terhesség?

Lehet méhen kívüli terhesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A legutóbbi menzeszem november 13.-an kezdődött, december 11-én voltunk együtt a párommal,mielőtt most megjött december 27-én, szóval kb két hetet késett. A ciklusom nem teljesen szabályos, általában 29-34 nap közötti, ennyit nem szokott késni.

Múlt héten hétfőn és pénteken csináltam két tesztet, mindkettő negatív lett. Mégis rettegek, hogy esetleg méhen kívüli terhessegrol van szó, a menzeszem színe kicsit sötétebb illetve állagra sűrűbb (de persze ver kinézete van, nem barnás), illetve a bal petevezetekem néha szurkal. Holnap is veszek tesztet, illetve tegnap voltam dokinal, aki kb ki röhögött mondván, hogy van két negatív tesztem, biztos kimutatta volna, ha terhes vagyok… szóval szerintetek sincs okom aggódni?

2022. dec. 30. 02:25
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

9

Igen, mondta, hogy megnezi, ha akarom, de aztán hozzátette, hogy a negatív tesztek miatt nem látja értelmet. De lehet, hogy holnap inkább elmegyek egy másik orvoshoz és megnezetem.

2022. dec. 30. 02:40
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Akkor itt a gond. Keress más témát, terhesség miatt aggódnod nem kell, de ha keresel lesz más téma, az biztos.
2022. dec. 30. 02:40
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Hüvelyi uh-val meg tud nézni, ha vérzel is.
2022. dec. 30. 02:45
 14/32 A kérdező kommentje:
Akkor érdemes lenne visszamennem? Holnap reggel csinálok meg egy tesztet, ha az is negatív, talán megnyugszom…
2022. dec. 30. 02:47
 15/32 anonim ***** válasza:
59%
Hát ha csak az nyugtat meg, akkor érdemes.
2022. dec. 30. 02:55
 16/32 anonim ***** válasza:
87%
Ha méhen kívüli terhes lennél bocsánat a kifejezésért,de majd be sz*rnál a fájdalomtól...nekem volt...ülni,pisilni stb. nem tudtam rendesen,emellett pedig az összes tesztem pozitív volt. Nem valószínű,hogy az vagy,ha a teszt negatív
2022. dec. 30. 03:02
 17/32 anonim ***** válasza:
76%

Negativ teztjeid vannak és mensizel, nem vagy terhes . Hányan mondjak meg és hány orvos hogy el hidd ?

Keress fel egy pszichológust

2022. dec. 30. 03:03
 18/32 A kérdező kommentje:
Köszi, járok 👍🏻
2022. dec. 30. 03:08
 19/32 anonim ***** válasza:
81%
Sűríteni kellene a találkozást vele. Amit itt leírtál mutatja, hogy nem működik.
2022. dec. 30. 03:17
 20/32 A kérdező kommentje:
Gratulálok, most sikerült jól megmondani! Imádom, hogy itt mindenkibe bele kell rúgni :D képzeld, nem, mintha közöd lenne hozza, de családi tragédia miatt járok hozza, nem azért, mert bármi “bajom” lenne…
2022. dec. 30. 06:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!