Hol fáj a méhen kívüli terhesség és kb. mikortól vannak tünetei?
6 hetes terhesen nagyon rosszul lettem. Vert a víz, hányingerem volt, fájt a hasam, alig tudtam talpra állni. Bementünk a sürgősségire és a nővérek, orvosok azonnal méhen kívüli terhességre gondoltak. (Én nem, mert előtte 3 nappal voltam terhességmegállapításon UH-val.) De nagyon sietősen megultrahangoztak, az orvos megvizsgált. (Szerencsére csak ételmérgezés volt.)
Ezt azért írom, mert ezek a tünetek (ezek szerint) a méhen kívüli terhesség tünetei is lehetnek.
Barátnőmnek nem volt tünete.
Terhesség megállapításra ment 7 hetesen. Kiderült h méhen kívüli 😓
Másnap kellett bemennie a kórházba. Gondolom azért nem azonnal mert nem volt tünete
Nekem azzal kezdődött, hogy elkezdtem barnán pecsételni az 5.hét elején. Semmilyen fájásom nem volt, csak bal oldalt a petevezetékem környékén, kb az 5.hét közepétől valami kapirgálás-lüktetés félét éreztem. Azt viszont állandóan.
Ez a kapirgálás érzés kicsit ahhoz hasonlított, mint amikor fésűvel finoman nyomkodja az ember a bőrét. A pulzáló lüktetést meg ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor egy félig leengedett lufiban egyik irányból a másikba nyomogatod a levegőt.
Nekem ez felszívódó lett szerencsére, nem kellett műteni.
Nagyon sajnálom ami veled történt :(
Elképesztő, hogy ilyen dolgok előfordulhatnak. :(
Remélem azóta már minden rendben van. ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!