Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért érzek szinte állandó...

Miért érzek szinte állandó nyomást a hólyagomban?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy terhesség alatt ez viszonylag normális, mivel nő a méh, meg a baba is és ezek nyomják a hólyagot, de az is normális, hogy pisilés és kb 3 korty víz után rögtön nyomást érzek a hólyagomban és megint pisilnem kell? Ennyire nyomná már a méhem a hólyagomat, hogy 3 korty víz is vizelési ingert okoz?

Tudtommal nincs semmilyen fertőzésem vagy felfázásom.

15 hkm

2022. dec. 29. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Pontos válaszom sajnos nincs, de az elején nekem is többször kellett pisilnem menni, az éjszaka közepén is mindig egyszer ébresztett, aztán 3. trimeszterben már egyáltalán nem.

Pedig azt hittem hogy ha nagyobb a baba súlya akkor rosszabb de nem.

2022. dec. 29. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sokáig így volt, néha még most is.

28hkm

2022. dec. 29. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen volt a második trimeszter. Éjjel nappal pisilni jártam, mert azt éreztem, hogy becsurran ha nem megyek. A legjobb az volt amikor kb 2 cseppet préseltem ki.

Most a harmadik trimeszterben ha nem lenne sok egyéb más terhes bajom, végig aludnám pisilés nélkül az éjszakát. Persze most sokkal jobban tudja nyomni a hólyagomat a nagy testével, de nem éjjeli nappal szenvedek az erzéstől, csak akkor ha rátapos vagy rátenyerel a hólyagomra.

2022. dec. 29. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekek is volt a baba még nagyon lennt van késöbb rrmélhetőleg jobb lesz ha fentebb megy :)
2022. dec. 29. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!