Amióta várandós vagyok, alig nő szőr a lábamon, azok is pihék inkább. Persze nagyon örülök ennek, de másnál is van ilyen? Hormonoktól lehet?
Figyelt kérdés
2022. dec. 23. 18:24
1/8 anonim 

válasza:

Igen. Az első terhessegem alatt gyakorlatilag nem kellett szőrtelenitenem. Sajnos a masodiknál ez már nem jellemző 🫤
2/8 anonim 

válasza:

A labamon nekem se no. Cserebe a hasamon es intim tajekon kegyetlen a helyzet 🤣
Na ezt nem tudom hogyan lehet, ha az egyik helyen lassan no, nohetne a tobbin is ugy...🙈
3/8 A kérdező kommentje:
Én sem értem, de örülök, hogy legalább a lábamon nem kell annyit.
2022. dec. 23. 19:20
4/8 anonim 

válasza:

Nekem épp ellenkezőleg, mikor a fiamat vártam, durva volt, szinte férfi szőrök nőttek a combomon
5/8 anonim 

válasza:

Nekem se kellett a lábamon szőrteleníteni terhesség alatt. :)
Ez egy kifejezetten pozitív velejárója volt.
6/8 anonim 

válasza:

Nekem is igy volt, ahhh de jo volt !
Konkretan egyszer sem kellett epillalnom a labam , honaljam terhessegkor, egy szal szor nem nott a 9 honap alatt.
Bezzeg utana 😂
A szervezeted arra forditja az energiat, hogy a babat novessze, ne a te szorod. Ezert nem cserelodik (nem hullik ) a haj sem terhessegben.
Persze nem mindenkinel, de atlagban igen.
7/8 anonim 

válasza:

A térdemen nekem sem volt gond a szőrrel a terhesség és a "főállású" szoptatós időszak alatt, az a néhány anyajegyből kinövő méretes szőrszál is nyugton maradt addig. Oknak én is a hormonokra tippelnék. Ha abból indulunk ki, hogy általában a pubertással kezdődik az erősebb szőrnövekedés, ebben az esetben meg leáll a nemi ciklus, simán lehet. De abban is van valami, amit 6-os ír.
8/8 anonim 

válasza:

Szülés, után nem volt szőröm szinte sehol. Rettegtem, hogy ha a hajam is hasonló mértékben fog hullani, konkrétan megkopaszodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!