Stokert009 kérdése:
Mivel nem tudtam hogy terhes vagyok közben dalacid es xiloxot szedtem kb 1-2hetes lehetem ez okozhatott valami problémát a babánál ?
Figyelt kérdés
1.2 max 3 hetes lehetem mert a menstruációm is furán jott meg. 2.3 napig volt meg épphogy
De én nem is gondoltam rá h terhes vagyok közben Dalacidot szedtem gyulladás csökkentőtt)es Xilox por fájdalom csillapító-t
A kérdésem az lenne hogy okozhatott ez valami problémát a baba fejlődésében ?
Orvosnál is fogok konzultálni!csak meg nem tartok ott mikorra időpontot kaptam !szeretnénk meg tartani a babát !
2022. dec. 23. 00:39
2/12 anonim válasza:
3 hetes korig nincs befolyással
3/12 anonim válasza:
Nincs 1-2 hetes terhesseg.
Abban a pillanatban, amikor kesik a menstruacio 1 napot, mar 4 hetes vagy.
4/12 A kérdező kommentje:
De nekem nem késett !! A lényeg hogy nem lesz a babának baja?
2022. dec. 23. 01:20
5/12 anonim válasza:
Kb a hatodik hétig még nincs kifejlődve a méhlepény teljesen, így amit az első hetekben fogyasztasz, az nem jut el a magzathoz, mivel még nem vagy ilyen szinten összekötve vele. Tehát elméletben nem kellene gond legyen belőle.
6/12 anonim válasza:
Miből gondolod hogy terhes ha vagy ha mensid is volt és még orvosnál sem jártál?
7/12 anonim válasza:
Nem lesz gond nekem az orvos azt mondta ilyen korai terhesség esetén mindent vagy semmit "játék" van. Mármint ha ittál volna vagy dohányoztal volna se lenne gond
8/12 anonim válasza:
Milyen babát? Mi ez a katyvasz? Megjött, de terhes vagy? Eskü nem értem.
9/12 A kérdező kommentje:
Te meg olyat nem hallottál h terhesség alatt is lehet menstruáció??? 3 tesztet csináltam és azt mutasa h terhes vagyok
2022. dec. 23. 08:33
10/12 A kérdező kommentje:
Orvos január 5 re adott időpontot és novemberben esheten teherbe
2022. dec. 23. 08:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!