Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor éreztétek először...

Mikor éreztétek először mozogni a babàtokat?

Figyelt kérdés

14+4 naposan éreztem először biztosan, hogy ő az! Éreztem ahogy a jobb oldalon kinyomja magat, vagy én nem is tudom. Nagyon szuper volt! Utàna pedig mintha megfordult volna! Intenzív érzés volt!Aznap egész nap bögdösött!

Pàr napja viszont nem nagyon érzem őt! Normalis, hogy ilyenkor még nem minden napos a mozgàs?

Első babàm és még nem vagyol nagy szakértő 🤗 köszönöm ha vàlaszolsz!

#terhesség #Első mozgàs #Mikor érezted
2022. dec. 22. 15:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát 14 hetesen még második gyerekkel sem fogod azt érezni, hogy kinyomja magát meg egész nap bökdös.

Még 17-18.héttől sem erősen érződik, csak egyértelműen.

2022. dec. 22. 18:46
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Az érdekes, 14. Héten

Nekem amikor rendesen lehetett érezni 20. Hét kb

Addig max kicsi buborék ami vagy o volt vagy nem

2022. dec. 22. 19:29
 13/20 anonim ***** válasza:
83%
Első babámat várom 16. Hetesen éreztem valamit enyhén de tényleg nagyon enyhén. Most már 20. Töltöttem és tudom hogy jól éreztem mert ez ugyanolyan csak erősebb. De még most 20. Hetesen se érzek ilyet amit te leírtál úgyhogy szerintem az nem valószínű hogy az.
2022. dec. 22. 21:56
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

20.heten ereztem eloszor, mintha izomrangas lett volna, olyan volt. Utana egeszen a 23. hetig 3-4 naponta volt csak ilyesmi, nagyon enyhe volt. Amiota viszont 23 hetes vagyok (holnap 24) naponta erzem, mar egyre erosebben es ma ereztem eloszor kezzel kivulrol is.

Elso baba es elol tapad a lepeny.

2022. dec. 22. 22:15
 15/20 anonim ***** válasza:
53%

Nem őt érezted. Nem egy elefánt van a hasadban... Néha annyira buták tudnak lenni a terhes nők, hogy az hajmeresztő. 😂

19-20. héten kezdtem el érezni, mellsőfali lepénnyel. Akkor is csak kis apró bökéseket, nem azt, hogy fordul stb... 😅

Üdv, egy idáig tiszta tudatú, 25 hetes kismama. 🤗

2022. dec. 24. 07:44
 16/20 anonim ***** válasza:

Szia.

21 vagy 22. heten ereztem eloszor.

30 hkm

2022. dec. 24. 22:54
 17/20 A kérdező kommentje:

Koszonom azoknak akik normalis valaszt tudtak adni ☺️

Amugy nem vagyok elmeroggyos, es nem halalra zabaltam magam ☺️ azota tudom, hogy a babàmat erzem!

Nem fogom elmagyarazni, hogy mik befolyasolhatjak azt hogy mikor kezded erezni a pocaklakot.

Inteligens banda vagytok ☺️ na puszi

2022. dec. 27. 12:09
 18/20 anonim ***** válasza:

3 gyerek után talán van némi fogalmam... De kiderült, hogy mégsem. ☹️

Hát hiába, itt mindennap tanul valamit az ember. 🤭

2022. dec. 27. 12:15
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Intelligens. Két l.

Nem is kell elmagyarázni. A csontosodás befolyásolja ugyanis. 14 hetesen még puhák a csontjai. Kivéve természetesen a te magzatodat. Az övé már most kőkemény.

Szia.

2022. dec. 27. 12:35
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenki hülye akkor minek kérdezel? Úgyis jobban tudod nem mindegy akkor .
2022. dec. 27. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!