Mikor éreztétek először mozogni a babàtokat?
14+4 naposan éreztem először biztosan, hogy ő az! Éreztem ahogy a jobb oldalon kinyomja magat, vagy én nem is tudom. Nagyon szuper volt! Utàna pedig mintha megfordult volna! Intenzív érzés volt!Aznap egész nap bögdösött!
Pàr napja viszont nem nagyon érzem őt! Normalis, hogy ilyenkor még nem minden napos a mozgàs?
Első babàm és még nem vagyol nagy szakértő 🤗 köszönöm ha vàlaszolsz!
Szerintem a bélmozgásodat érezted :) 14 hetes korban kb 7-8 centi és 20-40 gramm egy magzat. Annyi helye van odabent, hogy ha zsonglőrködne se nagyon éreznéd :)
Nekem is voltak ilyen "mozgások" de csak a beleim meg az izmok húzódtak és ernyedtek.
Amúgy kb a 17-18.hét környékén volt némi kapirgálás, buborék szállingózás, amik tényleg a babának voltak betudhatóak. De azok sem minden nap, kb hetente 1-3 alkalommal éreztem.
Most a 31.héten úgy kinyomja magát a masfél kilójával, hogy néha nem kapok rendesen levegőt.
Az első terhességemnél 20 hét körül éreztem először. Egy lórugással bejelentkezett a gyerek.
Másodikat már 16. héten éreztem 1-2x de sajnos 19 héten elment.
Sajnos. Mivel 24 héttől "elvárt", hogy naponta érezd a picurt, így nem is vettem észre semmi bajt. Egész a vetélésig.
Pont ez szokott egyébként lenni, itt a kérdések alapján is, mikor már 14 hetesen "érzik a mozgást", utána jön a pánik, hogy "már nem érzik", biztos baj van.
Pedig csak arról van szó, hogy előtte sem az volt az.
Kb 18 hét környékén vehető majdnem biztosra.
Elsőt 18hetesen, másodikat 15hetesen.
Én is elgondolkodnék, tuti őt érezted-e?! 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!