Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek szivárgott a magzatvíz,...

Akinek szivárgott a magzatvíz,az nem egyszeri eset volt ugye? Tegnap írtam már ki kérdést. Pisilés után éreztem hogy még jön valami,magzatvízre gondoltam, viszont azóta nem jött semmi. Hívtam a helyi nőgyógyászatot,nem fogadnak már idén senkit

Figyelt kérdés
Bevan telve a létszám.. Bár nem értem sürgős esetben miért nem lehet meg nézni.. Szóval ilyen betétet sem tudtam beszerezni,nem kapható sehol. Mit tegyek? Várjak?a kórházba azért nem mennék szívesen,mert ha az,ha nem be fektetnek. És idén is voltam már benn, a szoba társam covidos volt.. Szóval nem szeretném ott elkaoni sem össze szedni semmit ha nem indokolt a bent lét. Mit tennétek a helyemben?
2022. dec. 21. 09:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Az egy reményem az az, hogy pisilés után történt és sokan írták hogy pisilés után még szokott jönni másnak is remélem az volt és nem magzatvíz. Mert azóta már hajoltam,emeltem,köhögtem, tüsszentettem de semmi hála istennek.
2022. dec. 21. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!