Akinek szivárgott a magzatvíz,az nem egyszeri eset volt ugye? Tegnap írtam már ki kérdést. Pisilés után éreztem hogy még jön valami,magzatvízre gondoltam, viszont azóta nem jött semmi. Hívtam a helyi nőgyógyászatot,nem fogadnak már idén senkit
Szia bár tanácsot adni nem tudok ebben a témában, de azt tudom, hogy a rossmannban lehet venni magzatvíz szivárgási gyorstesztet. Ha esetleg van a közeledben.
Folyamatosan jön, ha szivárog.
Minden felkelésnél/leülésnél jött nálam kis mennyiségben.
Ha szivárog, akkor nem az a gond, hogy elfogy, hanem hogy a repedésen bemehetnek a kórokozók. Van olyan, hogy hol jön, hol nem, ha felül van a repedés. Nekem folyamatosan szivárgott, egyik éjjel indult meg, mint a Niagara, aztán már csak gyengén csöpögött. A fertőzésveszély miatt antibiotikum kell folyamatosan (és felkészülni az esetleges koraszülésre, és a meginduló szülés visszatartása is szükséges lehet).
Sajnos elég nehéz megállapítani, hogy az-e. Valószínűleg nem, ha mégis, akkor felső repedés. Próbálj orvossal konzultálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!