Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek szivárgott a magzatvíz,...

Akinek szivárgott a magzatvíz,az nem egyszeri eset volt ugye? Tegnap írtam már ki kérdést. Pisilés után éreztem hogy még jön valami,magzatvízre gondoltam, viszont azóta nem jött semmi. Hívtam a helyi nőgyógyászatot,nem fogadnak már idén senkit

Figyelt kérdés
Bevan telve a létszám.. Bár nem értem sürgős esetben miért nem lehet meg nézni.. Szóval ilyen betétet sem tudtam beszerezni,nem kapható sehol. Mit tegyek? Várjak?a kórházba azért nem mennék szívesen,mert ha az,ha nem be fektetnek. És idén is voltam már benn, a szoba társam covidos volt.. Szóval nem szeretném ott elkaoni sem össze szedni semmit ha nem indokolt a bent lét. Mit tennétek a helyemben?
2022. dec. 21. 09:03
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
28+6h
2022. dec. 21. 09:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia bár tanácsot adni nem tudok ebben a témában, de azt tudom, hogy a rossmannban lehet venni magzatvíz szivárgási gyorstesztet. Ha esetleg van a közeledben.

[link]

2022. dec. 21. 09:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekem folyamatosan jött, többször kisebb mennyiségben.
2022. dec. 21. 09:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Folyamatosan jön, ha szivárog.

Minden felkelésnél/leülésnél jött nálam kis mennyiségben.

2022. dec. 21. 09:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem csak bizonyos pozícióban szivargott, volt betetem is nem volt egyértelmű, úgyhogy en bejöttem és az volt igaz 39 hetes voltam,meg is szültem később.
2022. dec. 21. 10:30
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm,délután rendel a nőgyógyász csak be pofátlankodok időpont nélkül, hátha szán rám pár percet.
2022. dec. 21. 12:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Egyszer én is bementem ezzel, hogy szivárog, és nekem is azt mondták, hogy ha a magzatvíz szivárog, az folyik, ha kell, ha nem. Amíg csak egyszer azt érzed, hogy mintha az lett volna, az nem magzatvíz, csak pisi, vagy bővebb folyás. Köhögésnél folyik valami? Engem egyből felraktak a székbe terpeszben és köhögnöm kellett, abból látniuk kellett volna. Ha nem, akkor nem a magzatvíz volt.
2022. dec. 21. 12:24
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem jött azóta semmi. Nem fogadtak a rendelőben sem, bízom benne hogy nincs gond. Maximum fél deci jött ha az volt egyáltalán tegnap. Az meg újra termelődik úgy tudom, de holnap Elmegyek egy másik rendelőbe, hogy megnyugodjak.
2022. dec. 21. 17:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha szivárog, akkor nem az a gond, hogy elfogy, hanem hogy a repedésen bemehetnek a kórokozók. Van olyan, hogy hol jön, hol nem, ha felül van a repedés. Nekem folyamatosan szivárgott, egyik éjjel indult meg, mint a Niagara, aztán már csak gyengén csöpögött. A fertőzésveszély miatt antibiotikum kell folyamatosan (és felkészülni az esetleges koraszülésre, és a meginduló szülés visszatartása is szükséges lehet).

Sajnos elég nehéz megállapítani, hogy az-e. Valószínűleg nem, ha mégis, akkor felső repedés. Próbálj orvossal konzultálni.

2022. dec. 21. 19:47
 10/11 A kérdező kommentje:
De ha Elmegyek holnap nőgyógyászhoz, ő meg tudja állapítani egy ultrahanggal, ugye?
2022. dec. 21. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!