Mennyire kell aggódnom?
Nem veszelyes, csak a babak nem szeretik altalaban. De amugy bajt nem csinalsz vele.
En pont emiatt nem vettem szivhangfigyelot, az orvosnal is az ultrahangon latszott a 12. hettol fogva, hogy bujik el szerencsetlen, utalja, amikor a vedono 17 hetesen eloszor nezett szivhangot, akkor is szinte azonnal elmozdult. Azota is, ha szivhangot hallgat, pont oda szokott rugni, eselytelen normalisan meghallgatni 🤣
De tudtommal nem karos.
Elhiheted, hogy én se óránként néztem szivhang figyelovel, amióta megvan jo ha 5x használtam.(egy hétig napi 1x)
Mikor mozogni kellene a gyereknek, de meg se renbben, és azt hallgatod hogy “jajj én már azóta érzem hogy ‘megfogant’ kb”
Meg kérdezik az uhn hogy mozog e? meg kérdezi a védőnő is és olyanokat mondanak ha nem kezd el mozogni menjek orvoshoz stb kicsit beparázol hogy most akkor mivan. (Ha te nem akkor örülj neki.)
Plussz én 19-20 hét között épp csak “bélmozgást” éreztem ami valószínű a gyerek lehetett de első terhességnél ki a fene tudja hogy ez most mi.
Szóval összegezve nekem miután jól beijesztettek, megnyugvás volt az az 1 hét hogy tudtam nézni minden nap hogy minden rendben, és most is megnyugtat, hogy tudom hogy ha nem érzek mozgást vagy csak valami miatt aggódom egyszerűen itt a készülék és tudom használni. Gondolom az a pár perc nem okoz olyan nagy kellemetlenséget a gyereknek. Illetve nem káros tehát ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!