Mennyire kell aggódnom?
Miért, én is éreztem 14 hetesen, mondjuk én már a másodikat, de nem lehetetlen.
Tényleg nem kell még minden nap érezned, ez a "paramami" dolog meg ilyen gerjesztett hülyeség, tetszik nektek ez a kifejezés, meg hogy most már ti is fontoskodhattok terhesen. Nem kell. Józan észre van csak szükség, nem a neten olvasott butaságokra. Anyukádra hallgass, tényleg neki van igaza.
23 hetes vagyok es csak azota kezdtem el erezni naponta egyszer-ketszer, amiota betoltottem a 23. hetet.
Eddig ugy 3-4 naponta volt valami, de eloszor is csak a 20. heten ereztem.
18 hetesen ez a bebi meg nagyon picike, mozog o, csak meg eltunik a nagy terben. Egyebkent a 24. hettol “elvaras”, hogy napi egyszer! erezd a magzatmozgast.
Addig nem kell aggodni.
Dehogynem, regalt. Csak te nem erzeted.
Turelem kerdezo :)
Én először kb 19 héten éreztem, de úgy igazán 21 hetesen, azóta rendszeresen mozog megszokott időbe, viszont van hogy néha kevesebbet, függ ez attól is hogy hogy fekszik ilyenkor könnyen forog még és lehet úgy fekszik, hogy nem érzed úgy a mozgást, illetve milyen kedve van az embernek, milyen az időjárás, milyen a kedved, fáradt vagy vagy sem (nálam így van)
Egyébként nekem van szivhang Figyelő, (8000dt ért vettem használtan.) én direkt ezért vettem mivel későn éreztem a mozgást és ha ilyen helyzet van, hogy esetleg nem érzem akkor ránézek és megnyugszom.:)
25 hkm
9-es
Hát én azt hallottam arról hogy nem túl jó használni, veszélyes is lehet akár, szóval nem tudom mi igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!