Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nub Theory alapján tudtok...

Nub Theory alapján tudtok tippet mondani, hogy fiú vagy lány lesz a pici? Én hiába nézegettem, nem tudom melyik vonalat is kell nézni, vagy azt, hogy látszik-e egyaltalán.

Figyelt kérdés

Tudom,hogy ez a módszer nem 100%, viszont én az első perctől, ahogy megtudtam, hogy babát várok, biztosan érzem, hogy kisfiúnk lesz. Ti láttok valamit? Látszik a vonal, amit nézni kell? Ha igen, akkor mire tippelnétek? 😊

12 hét 4 naposan készült a kép.

[link]

2022. dec. 18. 02:59
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Nem látszik de ha tutira meg lehetne mondani, gondolom megmondták volna.
2022. dec. 18. 08:05
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

Nem latszik sajna, mert pont ugy helyezkedik a pici.

Erdemes lenne a 18. Uh utan , ha ott sem derul ki termeszetesen, akkor elmenni egy 4d-re . :)

2022. dec. 18. 08:17
 3/4 anonim ***** válasza:
9%

Inga-módszer:

amelynek lényege, hogy egy madzagra rá kell fűzni a karikagyűrűnket és a has fölé kell lógatni. Ha a gyűrű előre-hátra kezd mozogni, fiú van odabent, ha pedig körbe-körbe, akkor lány.

Ez nálunk a családban mindig bejött :) nem tudom min alapszik. De szerintem tuti módszer :D a képen sajnos nem látszik semmi :) 💗 Boldog babavárást kívánok 💗

2022. dec. 18. 09:24
 4/4 anonim ***** válasza:
47%

Sajnos ezen nem lehet megmondani, még tippelni se tudnék, majd a következő uhn hátha kiderül.:)

12. hetes uhn a doki lányt tippelt, majd 15. hetesen voltunk babamozin, és ott is 80%-ban lányt mondtak, és mos is kislány volt 25. Hetes uhn.:)

A linkelt kép a 15. hetes babamozin készült, az X jelöli a “helyet “😃

[link]

Egyébként ha nem mutatja meg magát a 18. hetesen, van lehetőségetek a babamozira, ahol kb 30 percig (nálunk annyi) csak a babával foglalkoznak és nagy valószínűséggel ezidő alatt megmutatja magát. ☺️

2022. dec. 18. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!