Két napja volt abortuszom. Egyáltalán nem vérzek, sőt már aznap se véreztem. Interneten olvastam, hogy ez nem jelent gondot. Tudtok erről mondani valamit?
Figyelt kérdés
2009. jan. 30. 13:05
1/6 Adri baba válasza:
Én sem véreztem utána.Szerintem semmi baj!
2/6 anonim válasza:
Mért voltál abortuszon, ha meg lehet kérdezni?
3/6 A kérdező kommentje:
Mert nem tarthattam meg!
2009. jan. 30. 14:10
4/6 anonim válasza:
Sajnállak, hogy így kellett döntened, remélem később nem lesz gond majd, ha tényleg gyereket akarsz. Nekem missed ab-om volt. Két napig véreztem, két napig barnáztam, utána semmi. Nekem azt mondta a dokim, hogy kaparás után, ha a nő még nem szült, az a normális, ha vérzik, akár egy hétig is. Ő is elcsodálkozott, hogy én sem véreztem, de azt mondta, én szerencsés vagyok. Nem értem, milyen abortuszod lehetett, hogy egyáltalán nem véreztél, még aznap sem. Kifejtenéd bővebben?
5/6 A kérdező kommentje:
Higgyétek el én is sajnálom, hogy ezt kellett választanom, mert életem szerelmétől volt a baba.
Az első nap tágító pálcikát helyezték fel, na attól görcsöltem rendesen. Másnap volt a műtét, egy vákumos valamivel csinálták. Egy nagy darab vattával a két lábam között ébredtem. Direkt nem vettem ki, hogy az hagyj szívja magába. Nem volt semmi bajom, a műtét után egy órával már ettem és járkáltam. Este pedig már a saját ágyamba pihentem a párom szeretete mellett. Két hét múlva kell kontrollra vissza mennem.
Már alig várom, hogy minden vissza álljon a rendes kerék vágásba, mert megörülök a párom látványától :)
2009. febr. 1. 10:12
6/6 anonim válasza:
megőrül a párja látványától, mikor 2 napja ölte meg a gyerekét....
nagyon gyerek vagy még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!