Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két napja volt abortuszom....

Két napja volt abortuszom. Egyáltalán nem vérzek, sőt már aznap se véreztem. Interneten olvastam, hogy ez nem jelent gondot. Tudtok erről mondani valamit?

Figyelt kérdés
2009. jan. 30. 13:05
 1/6 Adri baba ***** válasza:
100%
Én sem véreztem utána.Szerintem semmi baj!
2009. jan. 30. 13:45
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Mért voltál abortuszon, ha meg lehet kérdezni?
2009. jan. 30. 13:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Mert nem tarthattam meg!
2009. jan. 30. 14:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajnállak, hogy így kellett döntened, remélem később nem lesz gond majd, ha tényleg gyereket akarsz. Nekem missed ab-om volt. Két napig véreztem, két napig barnáztam, utána semmi. Nekem azt mondta a dokim, hogy kaparás után, ha a nő még nem szült, az a normális, ha vérzik, akár egy hétig is. Ő is elcsodálkozott, hogy én sem véreztem, de azt mondta, én szerencsés vagyok. Nem értem, milyen abortuszod lehetett, hogy egyáltalán nem véreztél, még aznap sem. Kifejtenéd bővebben?
2009. jan. 30. 16:29
 5/6 A kérdező kommentje:

Higgyétek el én is sajnálom, hogy ezt kellett választanom, mert életem szerelmétől volt a baba.

Az első nap tágító pálcikát helyezték fel, na attól görcsöltem rendesen. Másnap volt a műtét, egy vákumos valamivel csinálták. Egy nagy darab vattával a két lábam között ébredtem. Direkt nem vettem ki, hogy az hagyj szívja magába. Nem volt semmi bajom, a műtét után egy órával már ettem és járkáltam. Este pedig már a saját ágyamba pihentem a párom szeretete mellett. Két hét múlva kell kontrollra vissza mennem.

Már alig várom, hogy minden vissza álljon a rendes kerék vágásba, mert megörülök a párom látványától :)

2009. febr. 1. 10:12
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

megőrül a párja látványától, mikor 2 napja ölte meg a gyerekét....

nagyon gyerek vagy még.

2009. ápr. 29. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!