Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet fogyasztani rántott...

Lehet fogyasztani rántott halfilét terhesen?

Figyelt kérdés
2022. dec. 17. 13:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%
10, most miért kell bunkónak lenni? Nem vetélnek el, így lesznek a sellők 😂😂😂
2022. dec. 17. 15:30
 12/17 anonim ***** válasza:
82%
A rántott halfilé terhesen az olyan, mint a pulyka bakonyi módra, vagy a ponty rácosan?
2022. dec. 17. 15:53
 13/17 anonim ***** válasza:
19%
A tengeri halakkal szoktak vigyázni (terhesség nélkül is) pl. A tonhalban a higany jó akkumulálódik. Volt, hogy 2 tonhalkonzervtől már jelentkeztek a Hg mérgezés tünetei. Sütéssel nem lehet orvosolni a problémát, de a mennyiséggel igen.
2022. dec. 17. 17:26
 14/17 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, nyugodtan egyél rántott halat, csirkét (sós vízben főzve vagy ahogy tetszik), halrudacskát, hekket, semmi bajod nem lesz. Kifejezetten ajánlott halat enni terhesen az omega-3 zsír miatt, ha nem eszel eleget, akkor pedig ezt javasolt pótolni (csökkenti a gyermekágyi depresszió valószínűségét). Van néhány halfaj, aminek magas lehet a higanytartalma, de ezeket nem szoktuk Magyarországon fogyasztani. Ha külföldön élsz, nézz utána, hogy melyik halból ne egyél sokat.
2022. dec. 17. 17:59
 15/17 anonim ***** válasza:
84%

Pont az készítettem ma vacsira, eszembe sem jutott hogy én ne ehetnék belőle. Miért is???

28hkm

2022. dec. 17. 18:22
 16/17 anonim ***** válasza:
36%
#13 irta jól. A magas nehézfém szennyezést autizmus okaként is számontartják. Tonhal ezért hanyagolandó.
2022. dec. 17. 19:31
 17/17 anonim ***** válasza:
12%
Ha én készítem el neked, nyugodtan eheted. Nem lesz benne szálka.
2022. dec. 20. 15:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!