Vetessem el a babámat?Porckopás van a térdemben,a doki azonnal megkezdett izom építést javasol,hogy levegye a terhelést a térdröl.
Eddig sajnos nem mozogtam.
Nagyon nagyon sajnálom,de már nem tudom vissza csinálni.
A tény most az,hogy felkell építenem az izmaimat.
Fiamat veszélyeztetett terhességgel hordtam ki 10 éve,akkor szigorúan feküdtem kellett 😞
Lehet hogy rosszul fogalmaztam.
Későbbre volt tervezve amikor már nem fáj a térdem,mert esetleg hatott a torna.

És ha akkor sem hat, akkor nem lesz gyerek, mert ha igen feleslegesen volt abortuszod.
Biztos nem vetetném el, ha 10 évig szartál rá már nem mindegy az a +1 év.
De mindenkinek köszönöm a válaszát.
Fel a fejjel akinek még nincs! Én 10 éve voltam terhes,és már nem védekeztünk mert azt gondoltam úgysem lesz már.

Dehogy
Szépen kezd el rornáztatni
Amúgy izomépítéssel sokat javul.
Tapsztalat!
Ikrekkel vagyok várandós egyelőre még edzek
2 gyerek közt álltam vele.. korábban sosem pedig nekem is javasolták
( nekem annyi hogy nem kopás, hanem 20 éves koromban sérülés.. műtve volt)

Esetleg egy dietetikust is érdemes lehet megkeresni. A terhes súly sem mindegy, mennyi szalad fel az emberre. Hátha tud segíteni ebben is, illetve izomzat építéséhez is egy egészséges étrendben.
Bár ez csak egy ötlet. Mindenesetre bárhogy is döntesz jó egészséget kívánok neked, remélem helyre jön a térded.

Látod 10 év kellett ahhoz hogy összejöjjön ha akartad ha nem.
Egyébként nekem pl terhesség után fájt a térdem nagyon nekem a súl miatt pedig nem.híztam sokat de nem adtam.örökbe a babámat :)
Szerintem.tartsd meg :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!