Kiszakadt az óvszer és az aktus végén vettük észre. Tudom hülyeség de gyorsan mentem kimosni magam. Ez történt 5 napja. Ma csináltam tesztet és negatív lett. Teszteljek újra?
Figyelt kérdés
4 hete voltam abortuszon ugyan is szoptatos gyógyszer mellett lettem terhes.
Most hogy elszakadt az óvszer már rettegek tőle hogy újra terhes lehetek:(
MINDEN VÁLASZT KÖSZÖNÖM!
2022. dec. 13. 13:50
21/34 anonim válasza:
Azt a .... kérdező te melyik bolygón élsz????
Te nevelsz már egy gyereket?!
22/34 anonim válasza:
De, lehet szoptatás alatt esemény utánit használni, csupán a tabletta beszedese után 8 órát kell várni a szoptatási, addig pedig le kell fejni q tejet és kionteni
23/34 anonim válasza:
"Komolyan nehéz lenne értelmes válaszokat írni?"
. Jó, akkor itt van egy:
1 nap 24 óra.
2 nap 48 óra
3 nap 72 óra.
24/34 anonim válasza:
Ha az aktus után másnap elmentél a nőgyógyászhoz aki írt fel neked eseményutánit, akkor hogy csúsztál volna ki a 72 órából?? 1 nap 24 óra, még ha 2 nappal később mész gyógyszert feliratni is benne vagy a 72órába.. 🤦♀️
Valami nagyon sántít ebben a történetben!
25/34 anonim válasza:
Édes Istenem, emeld meg azt a kerítést!
26/34 anonim válasza:
Tesztelni leghamarabb 14 nappal az aktus után érdemes……..
27/34 anonim válasza:
Ha 4 hete voltál abortuszon, akkor még szexelni se lett volna szabad. Ami még ennél is elszomorítóbb, hogy gyereked van, mégse tudod hogyan működik a terhességi teszt. Aktus után 5 nappal mégis mi a lópikulát akartál tesztelni? A kimosás pedig semmit se ér.
28/34 babyboom567 válasza:
Könyörgöm, mondd ,hogy troll vagy!!
29/34 anonim válasza:
Minden áldott nap úgy hagyom itt ezt az oldalt, hogy kizárt dolog, hogy másnap még az aznapinál is nagyobb hülyeséget olvassak. Elárulom, minden alkalommal tévedek 😂
30/34 anonim válasza:
Aktus után 14 nap kb mire valamit mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!