Kiszakadt az óvszer és az aktus végén vettük észre. Tudom hülyeség de gyorsan mentem kimosni magam. Ez történt 5 napja. Ma csináltam tesztet és negatív lett. Teszteljek újra?
4 hete voltam abortuszon ugyan is szoptatos gyógyszer mellett lettem terhes.
Most hogy elszakadt az óvszer már rettegek tőle hogy újra terhes lehetek:(
MINDEN VÁLASZT KÖSZÖNÖM!
11!
Szoptatás mellett szedhető alacsony hormontartalmu fogamzásgátló tabletta.
Csak a normális írásokat veszem figyelembe!
Kórházba azt mondtak szigorúan ovszerrel lehet szexuális életet élni 2 hét után. Mi 3 hét után 1x próbáltuk meg! És akkor
4 hete volt abortusz. 5 napja volt szexualis életet, ahogy irtam kiszakadt az ovszer elég későn vettük észre. Tudom ez a kimosasos dolog nem segít. De másnap elmentem nogyaszhoz és ott 72 órás tabit írtak. Közöltem a párommal. Viszont o azt mondta ezt elbasztam mert 1 nappal korában volt tehát a 72 órából kicsusztam! Ezért nem is vettem be a gyógyszert!
A mensim mindig zűr zavaros volt! Illetve 2 hónapja cisztam is volt.
Ma teszt negatív (5nap után).
Akkor menjek vissza nogyogyasztra ha pozitív?
Köszönöm a válaszokat!
Szoptatás mellett nem lehet eseményutánit hasznàlni..
De mindegy
Alapvetően én minden mellett kiegészítésnek megszaakîtottan lennék együtt a partneremmel, ha ennnyire nem akarok gyereket
"másnap elmentem nogyaszhoz és ott 72 órás tabit írtak. Közöltem a párommal. Viszont o azt mondta ezt elbasztam mert 1 nappal korában volt tehát a 72 órából kicsusztam! Ezért nem is vettem be a gyógyszert!"
Mi van? Te olyan hülye vagy, hogy a párodnak kell segíteni, hogy milyen nap van?
"másnap elmentem nogyaszhoz és ott 72 órás tabit írtak. Közöltem a párommal. Viszont o azt mondta ezt elbasztam mert 1 nappal korában volt tehát a 72 órából kicsusztam! Ezért nem is vettem be a gyógyszert!"
. Úgy érzem, mintha beütött volna a kékhalál az agyamban...
17. 5 nap után 0%-ban mutatja ki. Főleg hogy a peteérés lehetett kicsit később is mint az aktus.
14-20 nap a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!