Hogyan kell a munkáltató felé bejelenteni? Az első vizsgálaton (6-8 hetesen) kapok papirt amivel igazolom? Veszélyes munkakör.
továbbra sem érted.
Táppénz, ha gond van a terhességeddel.
Felmentés, ha a munkakör problémás.
csinálj, amit akarsz.
#19-es és 20-as!!
Látszik, hogy halvány lila fogalmatok sincs mi folyik egy szoc. intézményben! Nem csak pelenkázásból, etetésből áll az egész nap! Fürdetéskor kivenni az ágyból átrakni a fürdetőszékbe aztán felöltöztetni bepelenkázni az ágyba majd kirakni a kerekesszékbe este lefekvéskor megint vissza az ágyba! Nem 1 embert!!!! Mellesleg a kollegák mit szólnának, ha én ülnék a főni mellett papírmunkát csinálni ők meg dögöljenek, szakadjanak meg a 60 idős gondozásába!? Úgy hogy 2-3-an vagyunk aznap műszakba! Ember hiány van a szoc.intézményekbe nem várhatja el senki, hogy terhesen attól rettegve, hogy elvetél az ember, még emelgessen és ott maradjon dolgozni! Mert nem lehet tudni, hogy mikor vetélsz el! 12.hetes korig kell a legjobban vigyázni!
Ti dolgozzátok csak ki a beleteket, addig én itthon szürcsölgetem a narancslevem! 😘
25, szoc otthonban is dolgoztam. Nem egy ember van műszakonként. Meg lehet oldani, hogy neki olyan munka jusson, amihez nem kell emelni. De terhesen simán fürdettem, tisztáztam, forgatni segítettek. Ráadásul ha jól csinálod, akkor ez nem kemény fizikai munka. Egy fekvőt oldalra fordítani nem több nehézség, mint a kocsiból felcuccolni a harmadikra.
És egy szocotthon nem minden lakója fekvő, ezer százalék, hogy van olyan részleg, ahol nem kell senkit emelgetni.
Ilyen esetről sosem hallottam, érdekes , akkor a rendőrségről táppénzre ment ismerősöm miért nem 100%-ot kap?😀
Jó is lenne ha annyit kapnánk, de álmodozz..😂
27
Nagyon elvagy tévedve!
Melyik az a munkáltató, aki fizeti a 100% bért terhesség alatt?
Én sem hallottam erről, akkor mindenki jól járna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!