32 évesen érdemes legalább kombinált tesztet csináltatni?
Figyelt kérdés
Vagy csak elég sima sztk-ba járni?2022. dec. 10. 13:42
11/18 anonim válasza:
6
Egy down-os stb gyerek nevelése/ fejlesztése drágább, mint egy prena..
Aki tudatosan vállal gyereket az kalkulálja bele ezt is a terhesgondozásba szerintem
12/18 anonim válasza:
Trisomy+ tesztet csináltattam az első babámnál is 28 èvesen ès a másodiknál is fogok, aki valszeg 33 èves korom előtt fog èrkezni, ha minden a "terv" szerint fog menni. Nála is biztosan megcsináltatom majd, ezen nem fogok spòrolni.
13/18 anonim válasza:
Én az első kettőnél kombináltat csináltattam, a harmadiknál 37 évesen már Niftyt. Ha Nifty mellett döntesz, tanácsolom az Istenhegyit, mert ott ha elmész UH-ra és Niftyre, akkor ingyen adnak kombinált vérvételt. Először én sem értettem, miért jó ez, de nagyon jó volt a tudat, hogy egy jó kombinált eredmény már nem igazán hozhat rossz Nifty eredményt, úgyhogy az a pár nap, míg megküldték az eredményét nem telt izgalommal.
14/18 anonim válasza:
Én alig 27 évesen is nipt-et csináltattam. Az feketén-fehéren megmondja, hogy egészséges, vagy beteg a baba. Nincs ilyen, olyan kockázat, körömrágás, paráztatás.
15/18 anonim válasza:
11. Ezért mondtam, hogy értelek, de azt javasolni, hogy nipt vagy semmi nagyon hülye tanács. És a valóság nem az, hogy mindenki több millióval a farzsebében vág neki. Mégegyszer én is a nipt teszteket javaslom, én is azt tartom a legjobbnak, de a semminél igenis jobb a kombinált teszt.
16/18 anonim válasza:
Ha nem okoz nagy megterhelést a családi kasszának szerintem mindenképpen csináltasd meg a kombináltat. Onnan, ha van vmi, akkor el tudsz indulni komolyabb teszt felé. Nekem is szép magas számok jöttek ki, azért megnyugtatott, amikor rám jött a para, persze tudni kell, hogy ez nem 100% biztonságú. 32 évesen valószínűleg nem is küldenének tovább ha alacsonyak a kockázatok.
17/18 anonim válasza:
Ezzel egyetértek
Én nem is írtam olyat, hogy akkor semmit( kivéve, ha betgen is megtartanà, mert akkor mindegy), csak reagáltam egy válaszra.
10-11.
18/18 anonim válasza:
17. Nem vita, mert teljesen egyetértek veled, de én erre a hozzászólásodra reagáltam: “Kombináltat nem. Vagy egy normálisabbat inkább, vagy semmilyet“
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!