Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 évesen érdemes legalább...

32 évesen érdemes legalább kombinált tesztet csináltatni?

Figyelt kérdés
Vagy csak elég sima sztk-ba járni?
2022. dec. 10. 13:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
Kombináltat nem. Vagy egy normálisabbat inkább, vagy semmilyet.
2022. dec. 10. 13:53
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Attól függ, mekkora kockázatot vagy hajlandó vállalni. Olyan is van, aki a beteg babát is felnevelné, neki kb mindegy. Ha semmiképpen nem akarsz beteg gyereket, akkor nem sokra mégy a kombinálttal, akkor biztos teszt kell. Ha egy 1:3000 mondjuk vállalható kockázat neked, akkor jó a kombinált.
2022. dec. 10. 14:03
 3/18 anonim ***** válasza:
49%

Istenem..amíg nem kezdtem rl itt olvasgatni hallani se hallottam ennyi tesztről meg kivizsgálásokról....

32? Hát az nem 46...

Annyira erőltetik a több100ezres teszteket...demiért?!

2022. dec. 10. 14:32
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 31 vagyok, nekem ajánlotta az orvos, hogy csináltassam meg a kombinált tesztet. Szerencsére nagyon alacsony kockázat jött ki.
2022. dec. 10. 14:51
 5/18 anonim ***** válasza:
Az mit jelent?1 a?
2022. dec. 10. 15:18
 6/18 anonim ***** válasza:
59%
1. Szerintem ez nagyon veszélyes tanács. Értem a szándékot, de nem mindenkinek van lehetősége több százezer forintot kifizetni, a semminél viszont pont 95%-al pontosabb eredményt ad a kombinált teszt. Ha van lehetőség én is a nipt tesztet ajánlom, de ha nincs inkább legyen kombinált, mint semmi.
2022. dec. 10. 17:48
 7/18 anonim ***** válasza:

Nekem ajánlotta a dokim. Mi már akkor döntöttünk a prena mellett de a doki azt mondta valamit mindenképp ajánlott.

Csak ugye kombinált tesztnél megvan rá az esély, hogy mondjuk a kockázat közepes. Ez kicsi arány ahhoz, hogy kockázatos amniot ráadásul tb alapon csináljanak de ahhoz meg sok, hogy végigizgulja az ember a terhességet. Én ezért akartam inkább a prenát.

32 éves vagyok én is.

2022. dec. 10. 18:25
 8/18 anonim ***** válasza:

A sima kombinált teszt kötelező genetikai ultrahangal!

Ha ezt kevésnek találod akkor csináltathatsz fizetős(prena...)tesztet.

Én 34 évesen csak kombit csináltattam ,most a másodiknál (39) prenát.

2022. dec. 10. 18:29
 9/18 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

Az én eredményem

Down 1:15507

Edwards, Patau mind a kettő 1:50000

Engem megnyugtatott

2022. dec. 10. 18:56
 10/18 anonim ***** válasza:

32 évesen a korod már tolhatja az eredményt

Sajnos ez a tapasztalat…

Nipt tesztet csináltatnék/ csináltatok is az előző tapsztalatok alapján ( tudom, hogy nem

Olcsó, de egy beteg gyerek drágább.. persze, ha mindenkèppen megtartanád, akkor ki degy)

2022. dec. 10. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!