Táppénzen van a védőnőm, mikor menjek a terheléses vércukor mérésre?
Ma vagyok 22 hetes és 3 napos várandós.
Jövőhéten leszek a 24. Héten betöltött 23 hetes.
Kérdésem az lenne, hogy jövőhéten vagy utána lenne esedékes a vizsgálat? Betöltött heteket számolunk, vagy 23+3 naposan is jó, a 24. Héten?
Bocsi a hülye kérdésért. Már 2x is kerestem a védőnőt, de beteg szegény nem akarom zavarni...
A háziorvossal fogok beszélni, beutalót kérek,csak pontosan nem tudom mikorra.
Köszi!

24. Hét
De nem kőbe vésett.
Terhesgondozáson ( nőgyógyászati) mit mondtak?
De betöltött 24. Hét vagy 23 hetesen és valahány naposan. Bocsi 😂
Utoljára a genetikain voltam, semmit sem mondtak csak hogy minden rendben... 🤷

Nincs kőbe vésve
Van akit már a 12. Hèt előtt terhelnek..
24 betöltött hét után, 26. Hét előtt l, amikor kényelmes.

24-28.hétig kell cukorterhelést megcsinálni de egyébként nálunk nem a védőnő csinálja,semmi köze hozzá a nőgyógyász ad papírt és az sztk ba csinálják.Nálatok máshogy van?
És mindig a betöltött hetet nézik tehát 24 heteseb ami a 25.hét .

Betöltött 24. Hét az azt jelenti hogy betöltött 24 hét. Xd nem 23 meg 23+1-2
De 24-28 között kell menni
Mehetsz akkor bármikor..
Én jovoheten megyek akkor leszek 24+1 napos, nekem nem kell nogygyasztol se orvostól beutaló mert nálunk olyan a kiskönyv hogy ezek benne vannak és csak azt kell vinni .
Nálunk ilyen a “beutaló”
Köszi csajok, tiszta. 😂
Akkor rá érek még szervezkedni. Köszi 💚
Nálunk a védőnő tájékoztat mikor hova kell menni, át megy az orvoshoz, beutalót ad, a kiskömyvben is töltöget.
Magán dokihoz az eredményeimmel szoktam menni, vagy ha valami bajom van. Ha látni szeretném a picit, akkor meg babamozi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!