Hogy ment a terheléses vércukor?
Eddig nekem soha nem volt gondom a vércukrommal,még az előző terhességemnél sem,most mégis hánytam,és elájultam 35 perc szenvedés után..
Gondolom ez azt jelenti,hogy nem sikerült a vizsgálat,és nem volt jó a vércukrom.
Ilyenkor legalább megkínoznak még egyszer,és újra kell csinálni?
Nem volt időm semmit megkérdezni,olyan rosszul voltam hogy egész eddig szinte csak pihentem.🤕
Csak nekem volt ennyire megterhelő?

Sok kismamát láttam "kihullani" a sorból, úgyhogy nem gondolom, hogy egyedi eset vagy. Érdemes magaddal vinni valakit, aki egyrészt segíteni tud, hogyha rosszul leszel, másrészt tud beszélni ott egy illetékessel, hogy ilyenkor mi a teendő. Illetve fontos, hogy haza is tudjon kísérni, nehogy baj legyen útközben.
Azért az a trutyi amit meg kell inni, elég koncentrált lötty, szóval szerintem már emésztési szinten is képes úgy megborítani, hogy csillagokat lát az ember, főleg ha amúgyis rosszul van még a terhesség miatt és nem is túl "édes szájú" valaki, vagyis nem szokott hozzá a szervezete, hogy hintáztatva van a cukorháztartása. Nem feltétlenül van baj, lehet csak kiverted a biztit a szervezetednél.
Hívd fel az orvosod és kérdezd meg, hogy ilyenkor mi a teendő? Ha nincs eredményed, akkor valószínű újra meg kell csináltatni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!