Terhességi teszttel kapcsolatos kérdések? (anyag, fajta)
- Milyen anyagból van a teszt, mik az összetevői?
- Milyen a nedvszívása, megszárad-e?
- Mennyi vizeletet képes felvenni?
- Létezik-e olyan terhességi teszt, amin nem csíkok jönnek ki, hanem kijelző kiírja hogy "pregnant" mint a lázmérőkön?
- Megcsinálható-e a következő: negatív tesztre ugyanarra egy pozitívat tesztelni? Fordítva gondolom nem működik, de negatív után egy pozitvíat ki tud még jelezni ugyanaz a teszt? Ha nem, miért nem?
Honnan tudjuk mik az összetevői?Nem vagyunk mi átlag nők teszt gyártók:) Rajta kéne legyen a csomagolásán az összetevők bár ez nem egy élelmiszer vagy kozmetikai termék de mindegy.Ha a dobozán nincs akkor google a jóbarátod.Papírból van a felszívó része a tesztnek.Közepes a nedvszívása mivel el is tudod áztatni ha sok vizelettel érintkezik és megszárad csak csúnya lesz.Pár csepp vizeletet képes felvenni.Létezik a Clearblue-nak digitális tesztje amin csak az jelenik meg hogy hány hetes a terhesség.
Ha negatív a teszt egyszer akkor nem tesztelünk vele újra mivel már nem használható és nem lesz pozitív ugyanaz a használt teszt.
Szia ez egy nedvszívó papír lap ami átvan itatva egy anyaggal ami jelzi a terhességed.
1 2 csepp vizelet kell rá ami egy idő után megszárad
Van olyan ami kiirja a napokat vagy mosolyog pl
Negatív után lehet pozitív ez azért van ha mégnem elég erős a hcg a szervezetedbe akkor még nem jelzi párnap múlvaviszont pozitív,2 negatív után már ritkán poz.,szerintem
Ezt ne úgy értsd hogy csinálsz 5 tesztet és majd pozitív lesz.
Nekem pl 2 vag 3 negatív teszt után mutatta ki hogy pozitív ez azért volt mert ugye nagyon hamar néztem és ahigy teltek anapok úgy lett poz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!