Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem erősödik a terhességi...

Nem erősödik a terhességi teszt első csikja, miért lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok, volt már úgy valaki, hogy bőven a menstruáció késése után is csak halvány az első csík a terhességi tesztjén? Mi lett a vége? Már 4 napja kellett volna megjonnie, teszteltem minden reggel a reggeli pisibol pozitívat, de csak egész halvány a Csík, nem erősödik, nem változik. Elhalt terhességről lenne szó? Készülök orvoshoz a két ünnep között, mert még most úgyis korai lenne, nem latna uh-n semmit. Addig viszont nem tudom, mit jelenthet ez.

Minden reggel tesztelek, hogy figyeljem, mivel volt már egy kémiai terhességem.

Köszönöm a választ

2022. dec. 8. 08:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A digitális Clearblue kedden még 1-2 hetet mutatott, a mostani delutani vizeletből pedig már 2-3t, így úgy gondolom, növekszik az érték 😁
2022. dec. 8. 16:46
 12/14 anonim ***** válasza:
36%

Akkor gratulálok, tényleg a teszttel van a gond, boldog babavárást kívánok. :D

8-as és 10-es voltam.

2022. dec. 8. 16:55
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😁
2022. dec. 8. 17:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem 3 gyerkőcőm van, 1 még a pocakban.Az elsőnél 5 nap késés után alig látszódott a 25ös teszten, a 2.nál 2 hét késés után lett a 10es halvány pozitív,, a harmadiknál 9 nap késés után lett a 10es nagyon halvány pozitív napokkal később persze erősödött, azért is érdekes mert pontos volt a mensim,de így is később fogantak, mint a nagykönyvben meg van írva. Szerintem ne aggódj ismételd majd még érzékenyebb teszttel.
2022. dec. 8. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!