Nem erősödik a terhességi teszt első csikja, miért lehet?
Sziasztok, volt már úgy valaki, hogy bőven a menstruáció késése után is csak halvány az első csík a terhességi tesztjén? Mi lett a vége? Már 4 napja kellett volna megjonnie, teszteltem minden reggel a reggeli pisibol pozitívat, de csak egész halvány a Csík, nem erősödik, nem változik. Elhalt terhességről lenne szó? Készülök orvoshoz a két ünnep között, mert még most úgyis korai lenne, nem latna uh-n semmit. Addig viszont nem tudom, mit jelenthet ez.
Minden reggel tesztelek, hogy figyeljem, mivel volt már egy kémiai terhességem.
Köszönöm a választ
Ahogy nézem ez egy 20-as teszt.
Mikor én teszteltem pozitívat, akkor 10-essel csináltam mentruáció utáni napon és akkor a 10-esnél is nagyon halvány lett (1 héttel később volt a peteérésem, mint kellene, tehát nemrégen volt a beágyazódás, ez volt szombaton). Hétfőn reggeli vizeletből az Xepil, ami 25-ös nagyon halvány eredményt adott, aznap voltam vérvételen, 73-as volt a hcg-m, még kedden és szerdán is halvány volt. Rá 7 napra csináltam egy xepilt megint és akkor már erős lett, pedig a hcg-m szépen emelkedett.
Nem tudom mennyire jársz ki esténként wc-re de én 1-2x ki szoktam menni, lehet emiatt is lettek halványak a tesztek.
Ha nagyon bizonytalan vagy, akkor menj el egy vérvizsgálatra, de simán lehet, hogy neked is csak később volt a peteérésed és még nem annyira koncentrált a hcg-d.
Persze az is lehet, hogy kémiai, de szerintem várjál még pár napot és utána nézzed, lehet maga a teszt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!