Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehetett az? Tegnap este...

Mi lehetett az? Tegnap este éltünk házas életet, lehet köze hozzá?Először a bugyimon vettem észre,majd láttam is,hogy jött belőlem olyan fehér nyúlós (ruganyos) váladék.

Figyelt kérdés
Nem folyás volt,mert ez egy darabban volt és nyúlt. Ma töltöttem be a 15.hetet. Mi lehetett...ugye nincs baj....tapasztalatok...
2008. dec. 25. 20:54
 1/6 A kérdező kommentje:
És fehér színű volt, szagtalan.
2008. dec. 25. 20:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést a kérdésért,de: beléd élvezett nem??
2008. dec. 25. 22:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Semmi gond...igen...de az utána kifolyt és az más állagú szokott lenni. :(
2008. dec. 26. 09:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Pff,akkor nem tudom. Bocsi az offolásért.
2008. dec. 26. 23:37
 5/6 anonim ***** válasza:
A folyás a terhesség alatt megváltozik és az egész terhesség alatt sem mindig ugyanolyan.Amit keírtál szerintem természetes, de ha az megnyugtat, kérdezz rá az orosodra vagy a védőnődre.23 heteske
2008. dec. 27. 16:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Már jó rég írtál...:)

Ma nekem is ugyan ilyen folyásom volt.Ugyanezen körülmények között. Kiderült, hogy mi okozta ezt nálad? Voltál vele dokinál?

2009. máj. 8. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!