Fehér nyálkás valami (nem folyékony, egyben volt), az mi lehetett? 39 hetes km.
nyákdugó volt. Nekem a szülés napján ment el reggel
Szép szülést Neked!
nyákdugó.
Elkezdett nyílni a méhszáj. Nekem mind a két gyerekkel 5 nap múlva kezdődött meg a szülés.
Köszi a válaszokat. Én azt hittem ez még nem az volt, mivel mindenhol azt olvasom, hogy rózsaszínes vagy véres.
Ezek szerint fehér is lehet s később is lehet az én általam hallott dolog.
A méhszájam már dec. 28.a óta nyitva van teljesen. Akkor 2111-es volt, s úgy 2 hete volt 2221-es.
nekem első szülésnél barnás színe volt, de akkor a babám már 1 hónapja be is volt ékelődve a szülőcsatornába. 2. babánál abszolút fehér volt, semmi vér nem volt benne és nem volt a szülőcsatornában a kis feje. nem tudom van-e összefüggés...
mindkétszer aznap szültem, ahogy elment a nyákdugó.
Köszönöm a válaszokat. Ma voltam CTG-n, s biztonság kedvéért ott is rákérdeztem a nőtől, s azt mondta, hogy nem mindenkinek van a véres, rózsaszínes. Valakinek fehér kocsonyás, nyálkás szerű távozik, s Ő is mondta, hogy akkor az nyágdugó volt.
Tegnap reggel ment el, azóta semmi. Este voltak fájásaim, keményedéseim, s hüvelyem is iszonyatosan fáj ma reggeltől.
Orvos ma megvizsgált, bő két ujjnyira vagyok már kitágulva, s szólt, hogy figyeljem a legközelebbi fájásaimat. Hát akkor lehet nemsokára karomban tarthatom a kisfiamat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!