Vetélés? Hány hetes lehetett az én picikém amikor elment? Egy véres darab jött ki belőlem amin pici fehér vízcsepp alakú sejtecskék voltak.
Figyelt kérdés
Elnézést ha valakit felzaklattam a részletességgel.2009. nov. 19. 22:07
1/5 anonim válasza:
Ezt neked kell tudnod, hogy amikor nem jött meg a menstruációd, akkor utána mikor történt ez a tragédia.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, de nagyon sajnálom.
De fel a fejjel! Biztos vagyok benne, hogy nemsokára lesz egy gyönyörű kisgyereked:)
3/5 A kérdező kommentje:
Kb 2 hete késhetett amikor elmentem a dikohoz ő azt mondta 8 hetes vagyok,de szerintem egy 8 hetes magzatnak már emberi formája kéne hogy legyen nem?
Ez nem most volt már majdnem két éve történt,azóta van már egy gyönyörű 4 hónapos fiam.
Köszönöm az együtt érzést.
2009. nov. 19. 22:36
5/5 anonim válasza:
Amikor mentél a dokihoz és megultrahangozott, akkor ott lehetett látni mekkora a magzat. Ha viszont nem volt uh, csak a mensitől számolta a doki, a 8 hetet, akkor az is lehet nem is voltál annyi idős terhes. 8 hetesen egy vetélés már erős fájdalommal jár. Én 7 hetesen vetéltem, de iszonyú görcseim voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!