Másokdik terhessegem,sokatolvasok itt. Ultrahangon mondják meghogy hol tapadt meg a baba vagy méhlepény?
Elsőnél se tudtam itt sokat olvasok hogy első fali hátsófali stb stb.
Nekem nem.mondták még és kiváncsi lennék
Gondolom igen énis hogy nem lényeges csak ha baj van
Uterus szabad afv-ben szabad oldalköznyezetben..ez lenne az ?
Nekem mikor voltam legelőször 8 hetesen, már akkor mondta az orvos hogy hol helyezkedik el, illetve nekem minden uh papíron fel van tüntetve.
Így néz ki nálunk egy lelet.
De egyébként ha mész legközelebb kérdezz rá.:)
Én úgy tudom Mellsőfalúnál van (nekem is) mikor a hasad felől elől helyezkedik el a lepény és mögötte a gyerek, meg hátsófalú mikor gerinc fele van a lepény és a has fele van a baba.
De kerdezo, hany hetes vagy? Nem tudom irtad-e valahol. Amit a 12-es linkelt, az egy 18. heti genetikai uh. Marpedig kotelesek ilyen leletet kesziteni es a kezedbe adni, szoval az,hogy te meg nem lattal ilyet, egy dolog. Majd fogsz!
Es a 12. heti uhn is kapsz leletet, azon is rajta van egy csomo minden.
Masodik terhesseged, az elsonel mi volt? Soha nem jartal orvosnal, hogy nem lattal meg leletet? Durva :D
Előző terhességemnél rajta volt a papíron lepény helyzete cervixhez.Ezen nincs :)
DE ne haragudjon meg senki de ez az oldal azért van hogy kérdezzünk :)
12 vagyok, többin is rajta van csak ez a lelet volt fényképezve a telomba.
De amúgy kérdező, kérdezz rá ha mész majd.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!