Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jobb oldalt a lágyékomnál...

Jobb oldalt a lágyékomnál nagyon fáj,mintha éreznék ott valamit.Lehet,hogy lágyék sérvem van?Menjek ügyeletre vagy ráér hétfőn?Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2008. dec. 25. 18:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is kb. 6 napja fáj mikor erősebben mikor kibírhatóan. Nekem kicsi koromban volt sérvem én is félek nehogy kiújuljon. Majd én is jelzem a dokinak. Még nem annyira vészes. Ha te nem bírod tovább menj nyugodtan ügyeletre.
2008. dec. 26. 16:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi.Hány hetes terhes vagy?Én 27.Gondoltam már arra is a kisbébi nyomkod ki valamit.Igen nekem is változoan fáj,van,hogy menni alig birok.Hétfőn elmegyek a háziorvoshoz.
2008. dec. 26. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 21 hetes vagyok. Először én is arra gondoltam, hogy a lábát beakasztja valahová, de aztán rájöttem, hogy ez valami más. Aztán Anyukám hívta fel a figyelmemet, hogy ez lehetséges a kiskori sérvem lesz. :( Majd kiderül. Anyósom most mondta, hogy egyik ismerősét 8 hónaposan műtötték sérvvel. Remélem azért mi nem járunk így. Majd írd meg neked mit mondtak hétfőn.
2008. dec. 27. 15:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Szia.Nem mentem el a dokihoz,mert már elmult.Egy picit,mintha még fájna,ha sokat megyek.Ha pihenek az jo.Január elején ugyis mennem kell a nőgyógyászomhoz,és ott majd rákérdezek.Köszi.
2008. dec. 29. 15:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Holnap mégis elmegyek,ujra érzem és nagyon fáj.Alig birok menni.
2008. dec. 29. 20:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Mit mondott a doki? Nekem is elmúlik, meg pár nap múlva visszajön a fájdalom.
2009. jan. 2. 19:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Tényleg lágyéksérv.Sajnos most nem lehet vele csinálni semmit,azt mondta a doki.Többet pihenek és nem fáj annyira.Más megoldást nem tudok.Szülés után müthető.A veszélye az,hogy kizárodhat.Emelni nem szabad.
2009. jan. 3. 15:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Köszi az infót
2009. jan. 5. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!