Mikor kezdtétek el beszerezni a babának a dolgokat? 56-os méretű ruhából mennyit érdemes venni? Mik azok,ami nagyon hasznos és mi az ami felesleges?
Szülés utan is tudtok venni ezt azt ha valamit keveselsz
A mellszívót tartom meg fölösnek megvenni előre..majd ha hazamész.
Valaki úgyis segít és sztem azért van annyi használt mert fölöslegesen megveszik
Ha nincs ellenedre a használt babaholmi és van olyan ismerősöd, 56-os ruhánál különösen érdemes kölcsönkérni (vagy használtan venni). Ez a méret ritkán van leharcolva, simán lehet, hogy egyből 62-es kell majd nektek. A másik, hogy azért sem érdemes szerintem ebből a méretből nagybevásárlást tartani, mert az elején tapasztalod ki, hogy milyen ruhatípusok jönnek be nektek. 5-5 body, rugdalózó mindenképpen legyen, ahogy hidegebb időben valami meleg cucc is (bundazsák pl.).
Pelus: nekem azt tanácsolták és bejött, hogy érdemes egyből 2-es méretet venni (54 cm és 3380 g volt a kiindulás). Pelenkakuka helyett nekem bejött a sima, jól záródó tetejű pedálos szemetes: olcsóbb, jó volt bele a standard szemeteszsák és nem is bűzlött. De tényleg jó valami kuka a pelenkázó környékén.
Szülés után is lehet vásárolni, bár akkor a kismamáknak általában nincs rohangálós kedvük, viszont a rokonság - jó esetben - lelkesen segít. De nem kell azon pánikolni, hogy mi van, ha szülésig nem sikerült még megvenni a babamérleget ;). Na ez szerintem tényleg az, amit bőven ráér akkor venni/bérelni/kölcsön kérni, ha tényleg szükség van rá (amúgy nagyon jól tudja az anyukát idegesíteni).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!