Holnap megyek terheléses cukor vérvételre, ma este pedig kaptunk Sütit,csokit és nem tudtam ellenállni neki. Ez reggelre már nem befolyásolja az értékeket, ugye? Nem lesz ettől magas a cukrom?
Nogyogyaszaton dolgoztam, mi mondtuk a betegeknek, hogy lehetoleg a vizsgalat elotti este ne egyenek sutemenyt. Ezt pont igy , szo szerint.
Nemtudom mennyire befolyasolja, de benne van a protokollban.
Múlt héten voltam és az éhgyomori cukrom a felső határértéken volt, a 120 perces már normális lett.
A védőnő és a nödoki is azt mondta rögtön, hogy ez lehetett az előző napi vacsorától.
Befolyásolja. Nemrég voltam vérvételen, nem terhesség kapcsán. Teljes vérkép, éhgyomorra kellett menni.
A cukor érték picit magasabb volt, mint kellett volna. A doki annyit kérdezett, hogy sok volt mostanában az édesség? Kicsit vissza kellene venni. És tényleg, mert abban az időben a férjem mindig péksílütit hozott reggelire. :D
Szóval mennyiségtől függően befolyásolhatja az éhgyomri cukrot.
11, én meg diab laborban.
10-12 óra éhgyomor, előtte 3 napig minimum 150g CH. Ugyanis ez a standard.
14-es, latom megfogtad a lenyeget !
Tudod, ha az ember 20 eve azzal tolti az eletet, hogy beteg embereken segitsen a korhazban, akkor ez van benne a fejeben! 🤦🏻♀️
17, a terheléses vércukrot kb sehol nem a nőgyógyászati osztályon végzik. Közöd nincs a témához. Nincs olyan protokoll, amit írsz. 95 óta dolgozom az eü-ben, és nem, nem hívom betegnek azokat, akik nem betegek. Az én fejemben nincs ilyen.
A protokoll, amit amúgy bármelyik labor oldalán is megtalálsz, az a 16-os hsz.
Ki mondta,hogy Mo-n dolgozok ?
95,. ja akkor nem szoltam 😆 azok kozul a kozepiskolaivegzettseguek kozul valo vagy biztos. Nem vagyunk egy szinten, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!