Nst-t hol végzik?
Figyelt kérdés
Aki magánorvoshoz jár annak ő csinálja az Nst-t 36. héttől? Vagy államilag a terhes gondozáson végzik ezt?2022. dec. 1. 12:17
1/7 anonim 

válasza:

Maganba jartam, de 20 ezret ez nekem nem ert, foleg, mert a 40. het utan mar 2 naponta kellett mennem, igy maradt a korhaz.
Amugy lehet maganban is megcsinaltatni, persze, ha nalatok van nst.
A 38. hettol kotelezo, problemamentes terhesseg eseten.
2/7 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm😊
2022. dec. 1. 12:51
3/7 anonim 

válasza:

Magánba járok, a dokim azt mondta abba a kórházba kell mennem nst-re, ahol szülni is fogok,ahol ő dolgozik, mivel nincs a magán rendelőben nst. Ott is ő fogja csinálni.
4/7 anonim 

válasza:

Szerintem ez orvosfüggő.Nálunk például csak az első nst-t csinálná magánban a doki,de mondtam,hogy jó lesz nekem a kórházban,úgyis aznap megyek,mikor ő van bent.Meg nálunk a vérvétel is egy helyen van az nst-vel (Szombathely),így nem kell két helyre külön bemennem,hanem egyben letudok mindent.
5/7 anonim 

válasza:

Jàrtam magànban, majd mellette a nem rendelôs napokon kórhàzba.
Legközelebb sztk-ban terhesgondoztak, oda jàrtam nst-re is.
Viszont nàlunk 2018-ban a 20e rendelès mellett az NST az csak 3000 volt, ilyenkor pedig csak ezt kellett fizetni.
6/7 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es! Én is szombathelyi vagyok! 😁
2022. dec. 2. 06:42
7/7 anonim 

válasza:

4-es vagyok.Akkor pontosítok,a Vérellátóban csinálják az nst-ket,a kórházba csak terminus túllépés után kell menni😊.Én szeretek oda járni,tök kedvesek,meg gyorsan megvan minden általában.Az első babánál is oda jártam nst-re végig.Most megyek majd jövő csütörtökön az első nst-nkre vérvétellel a második babával 😊.Ha oda mennél végül,nem magánba,kell előtte időpontot kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!