Maradjon meglepi a baba neme?
Ma voltam 20 hetes uh-n, és most sem tudták megmondani a nemét sajnos. Már annyira vártuk pedig.
Most elgondolkoztam, legyen-e meglepi inkább? Aki emellett döntött, leírná hogy bírta ki, miért döntött így?
Köszönöm!
Mi ki akartuk várni, de végül nem bírtuk ki. Viszont egyik barátnőm azt mondta nekik ennek így megvan a varázsa, ezért inkább megvárják. Más indokot nem adott. Szerintem csináljátok ahogy érzitek, egyik verziót sem fogjátok megbánni.
Jö babavárást! :)
Nem birnàm ki.. valahogy nekem kell, hogy ugy gondoljak rà, mint szemèlyre.
Pedig aztàn teljesen mindegy.. bôl megvan a babakelengye (3. Baba)
Semleges dolgokat lehet venni míg meg nem születik viszont az emberbe benne van hogy venne kis rózsaszín vagy kék dolgokat is a babának.
De ha nem tudja a nemét akkor nehéz:) Én megkérdezném mi a neme nem bírnám ki bár ha úgy vesszük nincs jelentősége mert az a lényeg hogy egészséges legyen.Mondjuk ha megszületett utána is lehet neki venni speckóbb ruhákat és kiegészítőket mert akkor már tudni lehet mekkora méret kell neki.
Köszi mindenkinek a véleményét.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!