Lehet gond egy forró fürdőből?
Figyelt kérdés
Átfáztam az éjszaka, mert véletlen szellőztetés közben elaludtam. (Extra aluszékony vagyok mostanában.) Arra keltem, hogy nagyon fázok, ezért elrohantam egy forró zuhanyért. A pocakot kihagytam belőle, oda nem ment víz (már nagy a pocakom, így ki tudtam kerülni). Egyedül az oldalamon lecsorgó víz érhette. Kiszálltam a kádból és ellenőrzésképp meghőmérőztem a bőröm. A pocakomnál 36-36,6-ot mutatott, a oldalamon 37,1-et. Viszont volt hely a testemen (például a mellem vagy alatta egy picivel), ahol 38 feletti hőmérsékletet mutatott). Most eléggé megijedtem, hogy ez kárt tehet a babában, vagy ez túl paramami? Olvastam, hogy a forró fürdő tilos, de nagyon nem akartam megfázni sem.:/ 33 hetes terhes vagyok egyébként.2022. dec. 1. 08:36
11/11 anonim válasza:
10-es, 3 éves lányom meztelenül van itthon 20 fokban hetek óta (nem hajlandó felöltözni), és nem "fázott meg", nem is fázik.
Kérdező, ne haragudj, de ezen jót mosolyogtam. Én végig forró vízben zuhanyoztam, nem tudok másban, és semmi baja nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!