20 hetes vagyok, és van egy 2,5 éves kisfiam. Ha brutál meleg van, nem megyünk sehova. Van klímánk, így itthon szuper. Eljátszogatunk, rajzolunk, a gyerkőc segít a házimunkaban:) tűrhető időben mi megyünk folyton, játszótér, nagyszülők, szeretünk császkálni, és sokat vagyunk az udvaron. 30 fokig bírjuk, a felett sehova, csak ha muszáj. Nálad mi a helyzet? Fáradtnak mondjuk mocskos fáradt vagyok folyton, azt elfelejtettem :D
2022. júl. 25. 15:56
2/13 anonim válasza:
Szó szerint ömlik rólam a víz…. sose voltam izzadós, de most nagyon durva. Álmos is vagyok tőle nagyon, munkában is szenvedek, otthon is, home office-ban is… nagyon rossz, de bízom benne hogy lesz egy kis lehűlés és jobb lesz. 15+4 hetes vagyok.
2022. júl. 25. 16:01
3/13 anonim válasza:
Csütörtökön lesz programcsászárom.
Meglepően jól bírom a forróságot, sokkal jobban, mint tavaly.
Az első 1-2 nap volt szar amikor beütött ez a nagy meleg, de valahogy hozzászoktam.
2022. júl. 25. 16:02
4/13 anonim válasza:
Engem mindenki kérdez és sajnál, hogy bírom ezt. De igazából a 30. hétig nem tűnt fel semmi. Mostanában tényleg rosszabbul viselem, de ha nem muszáj nem megyek ki. Sétálni is este szoktunk. Itthon van klíma az nagy segítség. 35hkm
2022. júl. 25. 16:04
5/13 anonim válasza:
8 hetes vagyok, és most kezdődtek az émelygések, úgy érzem a nagyon meleg csak ront rajta,mondjuk egyébként sem szeretem a meleget.
2022. júl. 25. 18:04
6/13 anonim válasza:
Én amúgy sem bírom a meleget most meg ez aztán kibírhatatlan… terhesség előtt nekem elég “magas” volt a vérnyomásom, viszont a terhesség lehúzta így elég sokat szédülök, front érzékeny vagyok plussz meleg… szinte minden nap fáj a fejem … szóval elég nehéz 😃
De kibírok minden a pici érdekében!
Minden fájdalom ellenére a legboldogabb vagyok!:)
2022. júl. 25. 18:13
7/13 anonim válasza:
Nagyon nehezen, 33. hétben vagyok.
2022. júl. 25. 19:12
8/13 anonim válasza:
Mit lehet lepontozni egy olyan kérdésen ami a másik ember hogylétéről szól ?! 😂😂
Jézusom ez már nagyon gáz
2022. júl. 25. 19:22
9/13 anonim válasza:
Elég rosszul bírom, bár a második trimeszter már határozottan jobb így is, mint az első. Alapból is utálom a meleget, ez meg nyilvánvaló hogy ilyenkor van melegrekord is, mikor máskor. 😄
17 hetes vagyok ikrekkel.
2022. júl. 25. 19:56
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtatok,hááát... nekem sem a legegyszerűbb,34. hétben vagyok ,ülök a kanapén mozdulatlanul és elönt a víz ,
a vádlim kezdett el görcsölgetni,de szedek magnéziumot...
Kimozdulni szinte az muszáj dolgokon kívül sehova 😃
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!