Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák,hogy vészelitek át...

Kismamák,hogy vészelitek át ezt a forró nyarat?

Figyelt kérdés

Hogy bírjátok?Hol tartotok a terhességgel?

Szívesen beszélgetnék .

2022. júl. 25. 15:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

20 hetes vagyok, eddig lekopogom, semi extra. Hálistennek a munkahelyemen és otthon is van klíma, így abszolút viselhető.

Engem a front viselt meg hétvégén, nagyon görcsöltem tőle :(

2022. júl. 26. 08:22
 12/13 anonim ***** válasza:
36 hetesen azt mondom, hogy katasztrófálisan vagyok. Meleg van, izzadok, nehéz a légvétel is, dagad a lábam is. Szörnyű ebben a kánikulában terhesnek lenni.
2022. júl. 26. 10:13
 13/13 anonim ***** válasza:

16 hetes vagyok, én egész jól, mert alapból szeretem a meleget. Most végre még a rosszullét is elmúlt, ami eddig végig kísérte a napjaimat. Annyi, hogy már busszal teszek meg olyan távokat, amiket eddig simán lesétáltam, mert ahhoz már melegem van.

Van nálam mindig testpermet (sima hűtött víz egy régi testpermetes flakonban), azzal fújkálom magam ha már nagyon meleg van.

De nagy hassal biztos már nehezebb, elhiszem, hogy úgy mozdulni nem tud az ember. Nekem még csak kis hasam van, nem zavar a mozgásban.

2022. júl. 26. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!