Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valóban normális lenne?!...

Valóban normális lenne?! Szerintem nem!

Figyelt kérdés
Erőteljes gyomorfájdalom, szüntelen hányinger és szédülés. Az orvosom legyintett, majd közölte, hogy ez normális. Nekem senki ne mondja, hogy kismamaként normális, ha 12 hetesen csak a párom segítségével bírok felkelni és alapvető dolgokat sem bírok elintézni, mert az utcán, a boltban is elfehéredek és majd összeesek. Hasonló tapasztalata van valakinek? Volt vérvételem is, de sajnos itt Németországban kb semmit nem néztek, annyit tudtam meg, hogy nagyon kicsit értékhatár alatt van a vasam, írtak fel gyógyszert. Toxoplazmát, HIV fertőzést, gyermekbetegségeket néztek, plusz megállapították, amit eddig is tudtam, a vércsoportomat😄 Köszönöm ha segít valaki, most javaslatra céklalevet iszom, gyerekkorom óta kicsit szédülősebb voltam, de ez most brutál. Lesz biztos amit kihagytam, később hozzáírom :) Ja, és a doki azt mondta, hogy igyak sok folyadékot és kávét.. de sajnos a kávé semmilyem formában nem marad bennem..

2022. nov. 30. 07:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hazajöttem Magyarországra. Végre rendes vizsgálataim voltak, kaptam minden kérdésemre választ, rengeteget segítettek és már sokkal jobban vagyok. A magnéziumot este szedtem, a vasat c vitaminnal reggel és ebédnél a kismama vitamint. 🥰
2022. dec. 12. 03:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!