28-29 hetes kismamik hogy vagytok? Mikorra vagytok kiírva?
Halihó.
Én dec. 28-ra vagyok kiírva,eddig hál'Istennek minden okés,semmi panaszom,mondjuk rengeteget pihenek:-)
Én két pici fiúcskát hordok a szívem alatt,kegyetlen ami akrobatikus mozdulatokat végeznek odabent:-)Jó egészséget nektek, és boldog babavárás:-)
Ja én eddig 13 kilót szedtem fel mondjuk javarészt a pocira ment.Úgyhogy az 5 kiló kutyafüle az én 13 kilómhoz de különben meg nem látszik sem a fenekem sem a combom nem hatalmasodott el...nem zavarnak a kilók csak a lakókkal legyen minden rendben:-)
Sziasztok! Igaz mi csak szombaton töltjük a 28-at. De a délutáni alvás ránk is igaz, legalább 1 óra alvás kell.
A manócska nem akar megfordulni, de azért még van idő. Eddig úgy néz ki, kislány lesz. Karácsony körül érkezik, de most ezt is mindig megváltoztatja a doki. Szerencsére csak 3 kiló plussz van rajtam.
Mindenkinek jó babavárást!
Sziasztok! Én holnap töltöm a 30. hetet és nagyon nehezen viselem ezt a terhességemet. Nagyon hamar kifáradok, és estére a hasam mint egy lufi, majd szétszakad, pedig nem puffadok. Nem tudom mi lehet ez. A babám nagyon aktív, annyit mocorog, hogy már néha kellemetlen, ahogy kidugja egyik testrészeit, vagy nagy fordulatokat végez.
Mindenkinek szép babavárást!
Sziasztok! Én dec. 19-re vagyok kiírvan nekem is befordult már a kislányom, bár azt mondják ez még változhat. Egyébként nagyon aktív, egész nap meg sem áll. Eddig 7 kilót híztam, amit el sem akarok hinni, mert nem látom, hogy hol van... Egyedül a hasam lett hatalmas, és a babám sem pici :)
Boldog babavárást mindenkinek!
Látod utolsó ezt írtam én is hisz sok a kiló és mégsem látszik,viszont a poci..hajaj:-))
Köszi a válaszokat ,és jó egészséget nektek:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!