5,5 év nagyon sok lenne a két gyermek között?
Figyelt kérdés
Gondolkodunk a kistesón.
Kisfiam 4,5 éves.
Nagyon nem szeretnénk, ha magányos lenne. De nem lenne már túl nagy a korkülönbség?
Legjobb esetben is 5,5 év lenne köztük.
2022. nov. 26. 10:06
11/18 anonim 

válasza:

Az öcsém ennyivel fiatalabb. Gyűlöltem, hogy nekem kell vigyázni rá és szórakoztatni. Ha erre figyeltek, hogy ne a nagytesó legyen az örökös megbízott pesztra, akkor nem lesz gond.
12/18 anonim 

válasza:

Elsősorban magatoknak a férjeddel szülsz gyereket , nem kistesót a gyereknek. Azt vedd figyelembe nektek, hogy lenne a legjobb szerintem, ne azt, hogy korilag közel lesznek e egymáshoz, mert egyáltalán nem biztos, hogy jobb kapcsolatuk lesz ha kevés a korkülönbség. Amúgy nem lenne sok egyáltalán. Én pl megőrülnék két majdnem egykori gyerek mellett.
14/18 anonim 

válasza:

Nálunk az 1.és a 2. Között 5 év 3 hónap van, most jön a harmadik 11év 8 hónap és 6év 5 hónap lesz a két nagyobb és a pici között. Az 5-6 év szerintem nem sok zizi nem vállaltam volna 1-3 év különbséggel, nem ezen múlik milyen lesz a kapcsolatuk, és elsősorban gyermeket szülsz nem testvér játszópajtit.
16/18 anonim 

válasza:

Szerintem nem sok, mi is ìgy tervezzük. Körülöttem van pár anyuka akiknek 2-3 èv csak a korkülömbsèg ès totálra kivannak idegileg, hulla fáradtak, na szòval rottyon vannak rendesen, rendszeresen segìtsègre szorulnak. Ha a nagyobb már ovis, kisiskolás lesz idő az újszülöttre meghitten, nem egy katasztròfa lesz, egy káosz. Èn úgy vagyok vele, hogy szèp ès jò letudni hamar 2 gyereket, de milyen áron? Senkire ès semmire sincs rendesen idő. Nekem ez nem járja. De valakinek meg ìgy jò :)
17/18 anonim 

válasza:

Szerintem nincs olyan hogy ideális.
Ne tesót szülj,hanem magatoknak mégegy gyereket,akkor mikor vágytok rá.
Nálunk valószínűleg több is lesz köztük.
18/18 anonim 

válasza:

Szerintem csak nem ezen múlik. Az egyik testvérem és köztem is ennyi van és vele vagyok a legjobb viszonyban, bármikor számíthatok rá (a többiekre is, de ennyire nem közeli a kapcsolatunk). A férjem és a tesója között 6 év van, szintén nagyon közeli a kapcsolatuk. Az nehéz lehet, hogy sokáig nem tudnak "egyenrangúként" együtt játszani, de alkat kérdése, ez mennyire probléma. Felnőttként már nem olyan zavaró ez a korkülönbség a közös témáknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!